Курабийка донесе на пенсионерка много пари

75-годишната Ема Дювол получи от съдбата голяма сума пари, след като реши да се довери на една… курабийка

Всичко започва, когато възрастната жена посещава един китайски ресторант в Бронкс, Ню Йорк, където живее. Там получава към поръчката си и традиционна китайска курабийка, която според вярванията може да донесе много голям късмет на притежателя си. Вътре в късметлийската сладка пенсионерката открива няколко числа, с които решава да играе в лотарията, чийто джакпот в този момент е цели 193 млн. долара, надявайки се да спечели някаква сума пари.

пари курабийка

75-годишната Ема Дювол получи от съдбата голяма сума пари, след като реши да се довери на една… курабийка

Няколко дни по-късно числата в играта най-после са изтеглени, а Ема едва не получава инфаркт, тъй като се оказва, че общо пет от всички шест числа са уцелени от нея, което изненадващо я право притежателка на 2 млн. долара. Пенсионерката пропуска да добави и още едно число от китайската курабийка, с което би ударила и големия джакпот.

Американката признава обаче, че не ламти за някакви огромни суми и е повече от щастлива от печалбата, поднесена ѝ от съдбата в момент, когато най-много се нуждае от пари.

Ема признава, че възнамерява на първо време да се изнесе от Бронкс и да заживее на старини по един по-добър начин, какъвто до този момент не може да си позволи заради липсата на пари.

От китайския ресторант изразяват радостта си и шеговито заявяват, че им се полага 20% от печалбата.

Курабийка донесе на пенсионерка много пари
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *