Осъзнатите сънища са по-особени с това, че в тях ние знаем, че сънуваме

Възможно е да разберем това, когато видим в своите сънища нещо особено странно или плашещо, което става причина в един момент да осъзнаем, че това всъщност не се случва в действителност, а само и единствено насън. Усещането продължава или до момента на събуждане, или докато тази осъзнатост също толкова внезапно изчезне.

сънища сън

Осъзнатите сънища са по-особени с това, че в тях ние знаем, че сънуваме

Дори и след събуждане сънят продължава на друго ниво и ние можем отново да се върнем в него, ако запомним някакъв по-характерен детайл. Ако сънуваме например, че се движим по позната улица, ще се озовем отново на нея веднага след като се върнем в осъзнатия сън, но вече ще се намираме на различно място, което ще разберем по очевидната промяна в местоположението.

За да се върнем бързо и лесно в някой от своите осъзнати сънища, не трябва да мърдаме, след като се събудим, а така също не трябва да отваряме очите си или да мислим за каквото и да било. Само десетина секунди по-късно отново ще се озовем в осъзнатия сън.

нумерология

Феноменът на осъзнатите сънища доказва нещо много любопитно и необичайно, а именно, че сънят не се развива единствено в мозъка, а съществува и независимо от него. Това според някои е доказателство за това, че сънищата съществуват в някаква паралелна на физическия свят реалност.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: