Какво да подарите на шефа за Коледа?

Красив подарък за шефа

С наближаването на празниците идва реда за подаръците, но не на всеки е по вкуса да обикаля по магазините и да избира и часове наред. И докато за семейството си бихме го набравили, то за шефа в службата, колкото и да е добър, някак си не си заслужава.

Но е много важно да го зарадвате, така че и догодина да запазите работата си. Затова в този кризисен период ние ви предлагаме няколко изпитани и готови решения. Подаръкът не трябва да е нито много скъп, нито прекалено евтин.

Тефтерче за отбелязване на срещи и задачи ще свърши добра работа, въпреки че звучи служебно, но така пък показвате, че ви пука за бизнеса. Има доста интересни бележници с мъдрости и картинки на всяка страница.

Рамка за снимка също е добра идея. Така началникът ще може да сложи някой любим човек на бюрото или на някой от рафтовете. Вече има и електронни рамки, които правят и слайдшоу. Ако пък вече има такава, купете му албум за снимки, който все някога ще му влезе в употреба.

Кошница с плодове и лакомства би задоволила онези, които обичат да си похапват докато са на работа. Добре е да познавате вкуса на шефа, а ако съвсем искате да се натегнете, пъхнете и празнично опакована бутилка хубаво червено вино. Може дори заедно да я изпиете.

И фотоалбум става

Музикален компакт диск също е добър избор. Тук обаче задължително трябва да сте наясно с предпочитанията на вишестоящия. Ако успеете да уцелите и да му доставите удоволствие и за вас може да има коледна премия.

Най-универсалният подарък си остава хубавата книга. Ако не знаете любимия автор, то по-добре потърсете литература, свързана с хобито на началника – лов, риболов, хубави жени, криминалистика. И дано шефът да обича да чете.

Какво да подарите на шефа за Коледа?
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *