жестоко убийствоНов случай на насилие над животни е регистриран снощи в новия приют за бездомни кучета в Богров – неизвестен човек е проникнал в приюта, измъчвал и одрал кожата на двумесечно кутре.

Що за човек може да постъпи по този ужасяващ начин?

Гледката, на която са се натъкнали от персонала на приюта  била потресаваща – главата и одраната кожа са били захвърлени до кошчето за боклук, а телцето на беззащитното кутре е изчезнало. Предполага се, че изродът, извършил престъплението, е отнесъл „трофея“ със себе си.

За нещастие, приютът не разполага с нощна охрана, която да пази над 480-те бездомни кучета, които се намират в дома. Заради топлото време, животните се оставят да нощуват в двора, който е ограден, но също така не е възпрепятствал престъпника убил малкото кутре.

Полицията вече се е заела с жестокото деяние, като са на мнение, че извършителят е професионалист. Хората

одрано кутре

Кутрето, което е трябвало да замине за Холандия

пък смятат, че човекът най-вероятно е с психически отклонения. Как иначе нормален човек, може да бъде толкова жесток към едно животно?!

нумерология

България, Албания, Босна и Херцеговина са единствените държави в Европа, в които особената жестокост над животни все още не е инкриминирана. В последно време случаите с проява на жестокост към животните станаха все повече.

Малкото кутре е трябвало да бъде осиновено днес от холандско семейство, което е на почивка в България, а сега сестричката на убитото животинче, ще поеме за чужбина заедно със семейството.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: