Маймуна разби един мит като направи нещо нетипично! (УНИКАЛНО ВИДЕО)

Жива маймуна направи нещо нетипично и изненада хората

Дълги години се ширеше твърдението, че маймуните не  умеят да плуват. Но ето, че и този мит вече е разбит.

Действието се развива в Мумбай (Бомбай) в Индия. Деца плуват в басейн. Незнайно откъде там се появи една маймуна, която скочи в плувния басейн и съвсем спокойно го преплува. После излезе от водата, изтръска водата, почеса се и седна доволна на плочките.

Ах, тези маймуни ...

Ах, тези маймуни …

Човекоподобните маймуни твърдо не умеят да плуват, твърдят зоолозите. В много зоологически градини е имало случаи на удавени маймуни.

А като стана дума за маймуни, по-възрастните читатели си спомнят преди доста години една смешна криминална поредица „Ланс Линк – тайният агент“.

Най-интересното в тази поредица бяха героите. Вместо хора, там участваха маймуни. Добре тренирани шимпанзета, облечени в дрехи и с различни модни за  времето аксесоари, шимпанзетата бяха уникални и невероятно забавни.

Приложени са две видеа с откъси от поредицата „Ланс Линк – тайният агент“. Първото от тях е трейлър, а във второто са събрани смешни сцени от поредицата.

Който желае да се позабавлява и да се посмее от сърце с приключенията на добрите и лошите маймуни от криминалната поредица „Ланс Линк – тайният агент“, нека да изгледа клиповете.

Нашите по-млади читатели ще имат възможност да се запознаят с тези очарователни актьори. Няма да  съжалявате!

сподели бутон

Маймуна разби един мит като направи нещо нетипично! (УНИКАЛНО ВИДЕО)
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *