Жестока драма поболя обичания от всички актьор Виктор Калев!

Атрактивният актьор от „Шоуто на Слави“ е изпаднал в тотална хипохондрия след личната си драматична раздяла с приятелката си Дарина

Жестока драма поболя обичания от всички актьор Виктор Калев. Атрактивният актьор от Шоуто на Слави“ е изпаднал в тотална хипохондрия след личната си драматична раздяла с приятелката си Дарина, с която бяха заедно в последните четири години, съобщиха близки до предаването, цитирани от „ПИК“.

Viktor_Kalev

Обичаният от цяла България комедиен актьор Виктор Калев е в много тежко състояние

Виктор Калев изживял много тежко раздялата си с Дарина, но все още не може да излезе от депресивното си състояние. Той е изпаднал в параноя, че ще си остане стар ерген, казват колегите му от шоуто. Дори лабилното му психическо състояние открива и физически нюанси – актьорът постоянно посочва симптоми на тежки заболявания в себе си.

Комикът от години си мечтае да свие гнездо с любимата си жена, да си родят дечица. Но напоследък връзките му винаги завършваха с фатален за него край. И тази с Дарина, на която той толкова надежди залагаше, че е открил точната жена, отново се оказа просто блян.

Сега в живота му отново остана само дъщеричката на своя брат Вяра, която Виктор обича повече от свое дете. Но това засилва параноята му, че ще си умре стар и самотен. Калев изживя изключително тежко и раздялата с най-голямата любов в живота си – Елена Бозова. Оттогава той се е вманиачил, че ще почине като своя баща, който категорично отказал да се подложи на операция и така не успял да се спаси. Затова актьорът всяка седмица обикаля из болниците, за да си прави профилактични прегледи.

Наред с това, Виктор Калев стана и лице на кампанията, насочена срещу рака на простатата. Той постоянно обикаля и агитира и своите колеги от екипа на „Шоуто на Слави“ и „Ку-Ку бенд“ да ходят да се преглеждат.

Дано Виктор Калев открие успокоението на духа си и скоро да попадне на жената, която ще го направи истински щастлив!

сподели бутон

Жестока драма поболя обичания от всички актьор Виктор Калев!
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Жестока драма поболя обичания от всички актьор Виктор Калев!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *