Извънземните не са мистерия! Вече можем да разговаряме с тях

Експерти са създали език, чрез който ще се водят преговори с извънземните, дошли на Земята с мир

Учени откриха как ще разговаряме с извънземните, след като експерти са създали изкуствения език, който носи името Lincos и е сътворен така, че всяка една интелигентна форма на живот да може да го разбира, съобщи сензационната новина сайтът novini.bg.

ufo

Вече ще можем да разговаряме с извънземните

А ето как ще се използва този междугалактически език. Учените са създали цял „речник” от шаблонни импулси, чрез които ще се установят универсални концепции по подобие на естествените числа и аритметиката.

На по-късен етап този синтаксис ще може да се прилага, за да се изразяват различни комплексни неща, като сравнение и пропозиционална логика, обяснява списание „Обекти”.

Изкуственият език Lincos, чрез който земляните ще си комуникират с извънземните представители, е създаден още през 1960 г. от холандски математик. От тогава, до ден днешен, този уникален синтаксис е обогатяван и усъвършенстван в продължение на десетилетия.

За пръв път той се отправя към необятния Космос през 1999 г., когато на него канадски физици гласуват „доверие”, че чрез него ще могат да се облъчват близките звезди.

Все още обаче няма известен практически случай, при който земляни да са осъществили контакт с представители на извънземен разум, чрез използването на изкуствения език Lincos.

И не трябва да се чудим, след като много учени и Баба Ванга са потвърдили, че извънземните са в България, а те живеят под София и под Рупите, в Родопите и в Странджа.

сподели бутон

Извънземните не са мистерия! Вече можем да разговаряме с тях
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *