Витамин В3 има уникални животоспасяващи свойства, за него е доказано, че има неземен, космически произход, че е донесен от извънземните на планетата ни

извънземни

Извънземни са донесли на Земята жизненоважния витамин В3

Витамин В3 има уникални животоспасяващи свойства, за него е доказано, че има неземен, космически произход, и вероятно е донесен от извънземни на планетата ни. Този витамин от групата на В, носи името още никотинова киселина.

Познат е от дълбока древност, а благодарение на неговите жизненоважни качества, той е бил изключително полезен, за да се развива живота от дълбка древност та чак до наши дни. Сензационната новина за любопитния произход на този безценен витамин В3 и как е донесен от извънземни, е споделена от БТА и от actualno.com.

Съвременните учени от много години умуват над необичайния произход на този витамин. Те са стигнали до убеждението, че той има небиологичен характер и вероятно е попаднал на земята, донесен от извънземни или чрез метеоритите, които са се сблъскали с планетата ни преди милиарди години.

нумерология

И за двете тези има достатъчно доказателства. По първата е доказано, че по отломки, по които се смята, че са останали от космически кораби на извънземни, е открито количество от ниацин. Но информацията за това е строго секретна. А другата, че той е донесен от метеоритите, също намира своето потвърждение при изучаване и анализи на различни проби от паднали на земята небесни отломки.

Експерти от Годард – Космическият център на НАСА, разположен в Грийнбелт, в Мериленд, са открили, че по метеоритите се съдържа концентрирано количество от витамин В3, което означава, че някъде, в открития Космос, никотиновата киселина се създава по напълно естествен начин.

Карън Смит, специалист от Университета в Пенсилвания сподели, че много по-малко съдържание на витамин В3 е било открито в метеорити, които са произлезли от астероиди, тъй като вероятно са били под мощното въздействие на течна вода. Това означава, че в случай, че тази версия се потвърди, то молекулите на В3 могат да се разпадат под влиянието на водата и да се превръщат в малки частички лед.

Ако пък извънземни са отговорни за наличието на витамин В3 на Земята, то това би означавало, че представителите на чужди цивилизации просто са искали земните жители да са здрави и устойчиви на промените на планетата ни.

Важно е да уточним, че витамин В3 участва активно при синтез и произвеждане на голяма част от хормоните в човешкия организъм, сред които и половите хормони. Той влияе по изключително регулиращ начин и на мозъчните ни процеси и отговаря за нашата емоционалност и памет. То се съдържа в повечето риби, изварата, яйцата, бирената мая, говежди или свински черен дроб, бял хляб.

сподели бутон

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: