Изберете Коледен подарък според зодията! (ЧАСТ 1)

Наближават най-светлите празници в годината – Коледните, на които малки и големи очакват с нетърпение получаването на подаръците

Наближават най-светлите празници в годината – Коледните, на които малки и големи очакват с нетърпение получаването на подаръците. Онлайн порталът iwoman.bg ни предлага една уникална идея какво да подарим на любимите си хора, на близки, роднини и приятели за Коледа, като тези дарове са съобразени със зодиакалния им знак.

po

Подаръци, подаръци …

Ако избирате подарък за ОВЕН трябва да знаете, че тези хора обичат да са в центъра на вниманието. Затова подаръкът им трябва да е голям и хубав. Наблегнете върху същината на това, което избирате, а не толкова на опаковката. За представителите на зодия Овен подаръците трябва да са оригинални, изненадващи и нетрадиционни. За жените от този знак добра идея е да подарите парфюм или луксозно бельо, а за мъжете – желана техника, скъп часовник или билет за спортна проява, тъй като на тях спортът им е слабост.

Ако подаръкът ви е за ТЕЛЕЦ, то трябва да положите изключително много усилия, за да изберете нещо изискано и красиво. Не е необходимо това да е нещо много скъпо, тъй като този знак не е материалистичен. Важното е да личи индивидуалният ви почерк и подаръкът да е от сърце. За жените от този знак заложете на стока, която ще им влезе в употреба, тъй като те са много практични – може домакинска вещ, ароматна свещ или парфюм, но задължително опаковани красиво. Ако търсите подарък на мъж Телец, спрете се на шапка или топъл шал, а може и бутилка скъпо вино, за да го сподели с вас.

За малки и големи

За малки и големи

За хората, родени под знака на БЛИЗНАЦИТЕ, трябва внимателно да проучите от какво имат нужда, за да им го подарите. Те обожават да пътуват и да опознават нови места, затова един ваучер за екскурзия със сигурност ще ги докосне. За дамите една СПА-процедура или прекрасна книга ще ги накара да се почувстват на седмото небе от щастие, а мъжете ще се впечатлят от техника, и особено фотоапарат, с който да запечатват моментите, които са им спрели дъха по време на многобройните им екскурзии.

Ако избирате подарък за представител на зодия РАК, трябва да имате предвид, че хората от този знак са изключително чувствителни и сантиментални, те обожават семейството си и ако искате да ги изненадате приятно, трябва да заложите на вещ за дома. Жената Рак ще остане без дъх, ако вие сам сте изработили подаръка си – рамка със снимка, сувенир или картичка с послание. Една хубава книга на романтична тематика или икона ще уцели буквално със стрела душата й. За мъжете бутилка хубав и скъп алкохол, с подходящата красива опаковка, или картина ще бъде подходящ подарък.

ЛЪВОВЕТЕ са изключително сложни за избиране на подаръци, тъй като те са най-великите представители в зодиака. Задължително трябва подаръкът ви да е скъп, красив, функционален и бляскав, за да привлече вниманието на околните. За дамите от този знак произведение на изкуството или билет за артистично изкуство би било добра идея, а за кавалерите може да изберете скъп часовник или книга с посвещението „Най“.

Ако търсите подарък за човек от зодия ДЕВА, то трябва да знаете, че те са най-практичните сред всички от зодиака. Ето защо трябва да се спрете на подарък, който ще бъде приложим в ежедневието им – за градината, за кухнята, за чистене. Не им купувайте сувенири, тъй като няма да бъде приятна изненадата. Ако търсите дар за жена Дева, подарете им съд за готвене, кухненски уред или качествена козметика. Мъжете пък ще се радват на нова риза, бельо или техника.

За вторите 6 зодии от зодиака можете да прочетете ТУК.

сподели бутон

Изберете Коледен подарък според зодията! (ЧАСТ 1)
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *