Георги Пламенов Христов ни разкрива тайната, закодирана в имената!?

Георги Пламенов Христов: Срамувам се че жените ни имат повече доблест от нас, визирайки писмото на Цвета Кирилова. Продължение на темата за изповедта на един българин.  (Част 2) Първа част ТУК>

Случвало ли ви се е да видите мъж на когото е зададен въпрос и първата му реакция е „трябва да питам жената“. Ако отговорът “Ви” е “Да”,  значи сте точно където трябва.

В професионалните ми занимания като нумеролог и астролог съм установил колко силно влияние имат  върху съдбата и характера на човека  енергийните структури и полета, които ни заобикалят и се отпечатват върху нас от рождението ни до края на живота ни.

Попитайте всеки професионален нумеролог, занимаващ се с вибрацията на числата и той ще ви каже, че всяка буква е число, всеки звук е вибрация и той може да бъде или положителен, или отрицателен, но не и неутрален.

Георги Пламенов Христов

Колаж на България, направен от Георги Христов

Преди 1945 г в България е имало традиция всяко име, а и почти всяка дума да завършва на гласен звук.  Според  учителя Петър Дънов именно гласните звуци представят прогресивната и позитивна вибрация във Вселената. Не е случаен фактът, че това е така.  Според него всяко човешко име се състой от 3 части наречени:

Крайъгълен камък –   началото на името.  Вибрацията отговаря за начина по който подхождаме към всяка ситуация.

Централен камък – средната буква или сричка в името отговаря за начина по който градим и следваме пътя в живота си.

Горен камък – краят на името е последната буква. Вибрацията обозначава как завършваме в крайна сметка всяко начинание, накъде е насочена енергията ни.

През  1945 г.  се извършва езикова реформа при която от езика се изхвърлят няколко от буквите използвани дотогава, но наистина важното е фактът, че правилото всички имена да завършват на гласна буква отпада.  С това събитие почти всички мъжки фамилии, а и много и лични имена губят позитивната си вибрация и до голяма степен обричат хората, които ги носят да са далеч по-слабохарактерни  и податливи на влияния от това, което всъщност биха могли да бъдат. На следващите снимки може да видите как са се изписвали мъжките имена преди 1945 г.

Георги Пламенов Христов

Ако все още не сте убедени в тази теория погледнете в очите на един съвременен български мъж и го сравнете с погледа на българи живели преди 1945г. Днес погледите са далеч по-меки, сякаш загубили волята и устрема, които някога са излъчвали.

Георги Пламенов Христов

Погледът на българина преди и сега

Предполагам си спомняте първото нещо, което всеки от нас учи в училище, това са буквите.

А спомняте ли си, че всички гласни вървят като хармонични двойки.  А-Ъ;  О-У;  Е-И

До 1945 година към всички лични и фамилни мъжки имена, завършващи на съгласна се е добавял гласният звук  „Ъ“.   Христо Ботевъ,  Василъ Ивановъ Кунчевъ,  Стефанъ Стамболовъ, Никола Вапцаровъ и т.н.  Това гарантирало най-малко две неща. На първо място силна градивна вибрация на името и позитивно влияние върху характера на неговия притежател.

На второ място, но не по-малко важно е гарантирания хармоничен съюз на вибрацията А-Ъ. Защо споменавам това?! – пита Георги Пламенов Христов.

Георги Пламенов Христов

Днес както и преди  90% от всички лични и почти 100% от фамилните женски имена завършват с позитивна вибрация, буквата „А“.  Когато мъжките имена все още имали окончание „Ъ“ се постигал естествен баланс  и разбирателството между мъжа и жената в българското семейство.  Мъжът виждал в жена си силна личност, която е до него, готова винаги да го подкрепи в труден момент, а  жената виждала в съпруга си истински мъж, на когото може да се довери.   Ако използваме асоциативното мислене, енергийният съюз между А-Ъ е като съвършената комбинация от  енергии, затварящи един хармоничен завършен енергиен кръг  ИН – ЯН.

Георги Пламенов Христов

Георги Пламенов Христов

Георги Пламенов Христов

Днес, когато вече тази хармонична обвързаност между женските и мъжките имена не съществува, много по-често ще чуете жените да казват „Не останаха истински мъже“.

Знаете ли какво, аз съм склонен да им вярвам, по-добре им повярвайте и вие.

Това е причината да започна да търся отговор на този масов проблем. След като една от причините е изяснена, може би някой ден ще намерим и решението.  Не подценявайте света на вибрациите, те определят живота ви.

Мили дами, благословени сме че ви има, благодарение на контраста успях да видя нещо, което е много важно!

Днес направихме първата крачка, вярвам че всички вие ще ми помогнете да направим следващата!

 Георги Пламенов Христов

Георги Пламенов Христов ни разкрива тайната, закодирана в имената!?
4.8 (96%) 5 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Георги Пламенов Христов ни разкрива тайната, закодирана в имената!?

  1. Вижте и написаното за ГенкА в този сайт: „Генка Шикерова разкри сърцето си в ефира!“
    Извод: мъжете са оставили жените да им дърпат конците и резултатът е че вкупом гласуват за бойкО и се подиграват на ВОЛЕн. Единият лети постоянно до брюксел и вашингтон за инструктаж, според сайта ви доказано – праща фалшиви бюлетини в областите в които е изгубил, признава че партията му е на ЦВЕТАн и назначава за президент най-голямата пут.а, дето и жена му го е зарязала и му изневерява публично и коЯто вози в самолета шефа на дънди и се среща тайно с шефа на чез…
    Другият за разлика от първия, при всичките си човешки недостатъци и огромната платена пропаганда – залага живота си и се опълчва на сащ и мамона – открито, демонстрирайки характер сравним с този на Васил Левски.
    Изводът – Волен да се прекръсти на ВоленЪ, за да може българските кукловодки да спрат да мислят с оная си работа и да прозрат кой от двамата има по-големи топки.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *