Гадателката Теодора Стефанова предсказва за изборите

И гадателката Теодора Стефанова направи коментар  за изборите

Според известната в Италия гадателка Теодора Стефанова от изборите днес няма да има победител, сподели българката пред в. „Стандарт“ и цитирана от БЛИЦ.

Гадателката

Гадателката Теодора Стефанова

Теодора Стефанова определи съдбата и кармата на България и на Италия като сходни. Дори и да изглежда странно в момента, но съвсем скоро леви и десни в България ще си подадат ръка, като се опитат заедно да направят нещо стойностно за страната ни.

Предстоят месеци, в които ще бъдат поставени напълно нови основи.

Скоро – до 2 или 3 години, на политическата сцена на България ще се появи и  нов лидер, който ще спечели много гласове. Той няма да прави партия, а някакво гражданско обединение.

И Теодора Стефанова потвърждава мнението на нейните колежки ясновидки и нумероложки, че България ще стане силна и влиятелна държава не по-рано от 2020 г.

Ролята на жените в обществения, социалния и икономически живот ще става все по-ярка и по-голяма. България ще има и жена премиер, категорична е ясновидката Теодора Стефанова.

В момента не е най-важно коя партия ще вземе няколко гласа повече. В момента е изключително важно политиците да се обединят и да мислят за държавата и най-вече как да задържат младите хора у нас!

Според Теодора Стефанова тези избори в момента са един шанс за българите от Господ да конструираме едно по-добро бъдеще. От нас зависи как ще се справим с това предизвикателство!

 

сподели бутон

Гадателката Теодора Стефанова предсказва за изборите
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

11 коментара по “Гадателката Теодора Стефанова предсказва за изборите

  1. Ха! И аз мисля същото…дали пък не съм станала ясновидка? Леле, че то било лесно, бе. Само да измисля човече да ми шепне…Нейното е Уилсон, моето ще е Уотсън…Елементарно!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *