Ето защо НЛО избягват пряк контакт със земляните!

Въпросът за наличие на НЛО вълнува хората от много години. Някои казват, че са виждали НЛО, но НЛО избягват по принцип контакт със земляните

Въпросът е защо? От сайта megavselena.com  и от razkritia.com се опитаха да дадат отговор.

НЛО

НЛО

НЛО са представители на други цивилизации, които обитават планети, много по-далеко разположени от Земята, но те са част от Вселената.

НЛО притежават много по-напреднал интелект от нашия, но по външен вид те са различни. Има същества в зелен цвят, така както ги изобразяват по комиксите, но има и такива, които наподобяват на хора. Обаче те са доста по-високи от нас човеците.

За тях говори и самата певица Лиана Антонова, която в последните 20 години активно контактува с различни извънземни интелекти и написа редица книги по въпроса.

Някои от извънземните са способни да влизат в човешки тела (като героят А3 на Лиана Антонова). Подобни  ситуации коментира и Кубрат Томов.

НЛО избягват контакт с нас, защото техния морал ги задължава да не се намесват в нашите отношения. В противен случай ние не бихме могли да постигнем еволюция. А еволюцията се постига с много работа, учене, опит, допускане на грешки, намиране на правилния път и точните решения.

Но, когато цялото земно човечество постигне определено ниво на еволюция, тогава извънземните сами ще дойдат при нас, за да ни помогнат да вървим още по-напред в своето развитие.

сподели бутон

Ето защо НЛО избягват пряк контакт със земляните!
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *