Докладът от аутопсията на Пол Уокър е готов. Инициатива в знак на признателност

Докладът от аутопсията на Пол Уокър е готов, а вече предприеха инициатива в знак на признателност

Централното полицейско управление на Лос Анджелис оповести, че докладът от аутопсията на актьора Пол Уокър вече е готов.

В него се съобщава, че Пол Уокър е загинал от силния челен удар, при който е получил множество смъртоносни наранявания, а избухналият пожар секунди по-късно само е обгорил мъртвото му тяло, научихме от Петел.

По същия начин е загинал и шофьорът Роджър Родас. Заключението на съдебните лекари е смърт, причинена от нещастен случай. Взети са проби за токсикологични изследвания, които ще станат готови най-рано след 6 седмици.

paul-walker-j

Пол Уокър загинал преди за бъде обгорен

Освен като неповторим актьор, Пол Уокър ще остане в историята и като човек, който многократно е участвал в различни благотворителни инициативи.

Минути преди да загине, звездата от „Бързи и яростни„, заедно с Роджър Родас караха коли за набиране на средства за пострадалите от зловещия тайфун Хаян.

След мощното земетресение в Чили през 2010 г. са нанесени огромни щети в гр. Пелунхю.

Пол Уокър оказал безценна помощ на пострадалите във финансово отношение и като емоционална подкрепа. Затова кметът на Пелунхю заяви, че ще кръсти една от улиците на града на името на Пол Уокър.

Най-много страдат семействата на Пол Уокър и на Роджър Родас.

Роджър остави 8-годишен син сирак, а дъщерята на Пол е само на 15. През последните няколко месеца тя се пренесла от дома на майка си при нейния баща и двамата станали много близки. Но ето, че щастието им беше кратко!

Бащата на Пол Уокър е съкрушен, както става ясно от видеото, а неговата приятелка Жасмин е направо съсипана.

Жасмин е 17 години по-млада от Пол. Двамата се запознават, когато тя е ученичка на 16,  а той вече с кариера на 33.

В началото никой от двамата не приемал отношенията им на сериозно. Жасмин си мислела, че е поредната бройка в биографията на холивудската звезда, затова наблягала повече на учението.

В един момент Пол Уокър разбрал, че Жасмин е голямата му любов. Той харесвал нейното естествено държание, интелигентност, начетеност. Тя не се влияела от лъскавите възможности на Холивуд, а Пол Уокър бил отегчен от преследванията на празноглави мадами.

И най-хубавото е, че Жасмин и дъщерята на Уокър Мийдоу се разбират чудесно. Сега двете млади жени ще се утешават взаимно.

 

сподели бутон

Докладът от аутопсията на Пол Уокър е готов. Инициатива в знак на признателност
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *