Днес е един магичен ден, изпълнен с вълшебства!

Датата 11.12.13 е сакрална, твърдят хора, занимаващи се с астрология, окултизъм и паранормални явления

Днес е магичен ден, изпълнен с вълшебства. Датата 11.12.13 е сакрална, твърдят хора, занимаващи се с астрология, окултизъм и паранормални явления. По целия свят днес ще бъде почетена тази мистична дата, тъй като в следващите 90 години няма да имаме подобен шанс.

Подобни дати са били 08.09.10 г., 09.10.11 г., 10.11.12 г., както и палиндромните дати като 11.11.11 г. и 12.12.12 г. Те са били почитани от дълбока древност от хората, които са разчитали силата на конфигурацията на цифрите.

orion

Днес е един вълшебен ден!

И днес има бум на сватби, кръщенета и дори жените искат да забременеят на подобни дати, тъй като вярват, че така ще предизвикат огромен късмет и щастие за бъдещите си съюзи или за своите деца.

В Австралия например, за днешния ден има огромен бум на резервирани сватби за датата 11.12.13 г., тъй като младоженците вярват, че ще се радват на дълга любов, изпълнена с щастие и доверие.

Според Алан Лензи от университета Пасифик, професор по религиозни науки, хората търсят смисъла в тези последователни дати. Той споделя, че учените са доказали, че нашите мозъци са програмирани да търсят смислени модели в сетивните данните, които събират от света. И като се има предвид склонността на хората да търсят значение в определени дати или часове, като например изчисляване на края на света, тези модели са пропити с въображение и мистично значение.

Днес не пропускайте да си пожелаете нещо съкровено в тази вълшебна дата!

сподели бутон

Днес е един магичен ден, изпълнен с вълшебства!
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *