Дете се притече на помощ на ранения си баща

3-годишно дете успя да помогне на родния си баща, пострадал много тежко по време на битов инцидент, пише за невероятния случай сайтът cross.bg

Историята се разиграва в Съединените щати, където млад мъж, баща на тригодишно дете, се намира в задния двор на дома си, опитвайки се да отреже едно дърво. Той използва мачете, но в един момент се разсейва само за част от секундата, в резултат на което си нанася много сериозен удар с хладното оръжие, наранявайки ужасно лявата си ръка около китката.

Дете се притече на помощ на ранения си баща

3-годишно дете успя да помогне на родния си баща си, пострадал много тежко по време на битов инцидент

Мъжът изпада в истинска паника, но докато се суети, целият облян в кръв и стенещ от болка, неговата тригодишна дъщеричка Елайша Пауърс, станала неволен свидетел на потресаващата сцена, демонстрира завидно самообладание. Невръстното дете веднага се затичва и намира мобилния телефон на баща си, който успява да отключи, а след това набира и спешния телефонен номер 911, съобщавайки на шокирания диспечер за случилия се инцидент.

Десетина минути по-късно в дома на семейството пристига и медицински екип, който спира кървенето и превързва ръката на пострадалия мъж. Изяснява се, че полученото нараняване не е сериозно и раната ще заздравее напълно до няколко месеца.

Постъпката на малкото дете изумява хиляди хора и само за броени часове тя се превръща в истински герой.

Дете се притече на помощ на ранения си баща
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *