Да надникнем в бъдещето! Тази разходка ще Ви хареса!

Един от най-великите астролози на Русия Павел Глоба е разкрил бъдещето на света

Един от най-великите астролози на Русия Павел Глоба е разкрил бъдещето на света. Тези свои предсказания за настоящата година, Глоба е направил още през далечната 2009 г., когато той е видял бъдещето на Украйна. Тогава той е споделил, че страната ще бъде разпъната като на кръст, пред нея ще бъде очертан пътя на разделението и целия свят ще бъде обхванат от треската на най-мащабната криза.

astrology-plane

Разходка в бъдещето с Павел Глоба

Павел Глоба предрича, че Украйна ще се раздели на три части през 2014 г. Няма да стане на практика, но всъщност страната ще бъде управлявана от две взаимно независими администрации, а страната като цяло ще поддържа териториална цялост, по подобие на Молдова.

Източно украинската федерация ще стане част от Руската федерация, а Крим ще бъде автономна област като Украинска Чечения.

Павел Глоба разкрива бъдещето на Третия свят. Астрологът вижда 2014 г. като годината, в която човечеството застава най-близо до Трета световна война. Годината е подвластна на планетата Уран в Овен, а това представлява изключително войнствено настроена комбинация. Неговите страхове са относно войната в Близкия Изток. Ако обаче в нея се намеси Иран, тогава ще последва истинска експлозия от неконтролиран тероризъм.

Астрологът предрича, че в следващите три години целият свят ще бъде изправен пред множество трудни моменти. От гледна точка на астрологията, това ще зависи от разположението на Сатурн и Уран. Подобно разположение на тези две планети винаги носи сериозни глобални социални и политически катаклизми.

Според Павел Глоба световната криза ще достигне своята връхна точка в края на 2014 и началото на следващата 2015 г. Това е втората вълна на глобалната криза, която ще е много по-страшна, по-мощна и далеч по-разрушителна.

Астрологът е направил и своята астропрогноза за бъдещето на Русия. За периода 2014 – 2016 г. за страната това ще бъде период на сериозна промяна, която е свързан със сериозни сътресения. Третата вълна на кризата, която ще обхване страната в годините между 2017 и 2020 година няма да само най-трудната, но ще се превърне във фактор за проблеми в човешкия живот под постоянен стрес. В края на 2020 г. светът ще премине в нов етап от своето развитие и ще приключи с периода, който се нарича „Втора Голяма депресия”, предрича бъдещето Павел Глоба.

Наред с казаните негативни неща, бъдещето, което Павел Глоба вижда като цяло ще бъде хубаво, защото човечеството ще съумее да се издигне в своята духовна еволюция и тя ще му помогне да започне да разбира живота още по-добре.

По този начин хората ще се обърнат едни към други и разбирателството наистина ще се възвърне по един удивителен начин в бъдещето!

сподели бутон

Да надникнем в бъдещето! Тази разходка ще Ви хареса!
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *