Чудотворни писма спасиха 13-годишен да не сложи край на живота си! (ВИДЕО)

Той е на 13 години, но е нещастен. Толкова самотен и нещастен ученик, че планувал как ще сложи край  на живота си точно на своя РД. Но чудотворни писма го спасиха!

Понякога децата могат да бъдат твърде лоши, направо зли! На такива деца е попаднал и Ноа Борклебанк, който живее в щата Колумбия в САЩ.

Неговите съученици постоянно тормозели малкия Ноа – бил грозен, дебел, дари тлъст, мухльо. Не че в Америка всички са идеални, но незнайно защо децата нарочили точно Ноа.

Той търпял, търпял, докато накрая му писнало и решил да действа. Нарязал ръцете си с остри предмети и пуснал снимките в интернет. Написал, че му остава още малко живот. На 8 февруари 2013 г. е неговият РД и той ще сложи край на земните си дни.

Първа на тези снимки се натъкнала майката на Ноа. За  радост жената не изпаднала в паника, а незабавно го хоспитализирала в болница, писаха в BBС  и цитирани от БЛИЦ.

След това майката на Ноа Керън Броклебанк намерила нетрадиционен начин за помощ. Жената споделила проблемите на сина си с другите хора и потърсила съвети как деца в неговото положение са се справили с тях.

И така по мейла на Ноа започнали да пристигат писма от цял свят. И не само. Пощенската кутия пред дома ежедневно започнала да се пълни с писма. Малкият Ноа трябвало да прочете всички тях, за да разбере какво пише вътре. И така четейки забравил, че ще слага край на живота си.

Благодарение на тези чудотворни писма, изпълнени с човешкото състрадание и доброта, Ноа не само е жив един месец  по-късно, но той за първи път в живота си преоткрива, че хората не са само лоши и гадни.

И тази история е много поучителна за България. И сред българските подрастващи  има много лоши деца, грубияни и гамени. През миналата година писахме за няколко случая на физически тормоз над съученици и дори извършени убийства.

Ако някое дете е изпаднало в подобно положение да го малтретират в училище или на детската площадка, много е важно родителите да поемат инициативата в своите ръце като майката на Ноа.

По принцип децата не споделят у дома, когато имат подобни проблеми, но тези емоции не могат да бъдат прикривани дълго време. Родителите трябва внимателно да наблюдават своите деца и ако забележат странно държание, да започнат да търсят причината, за да няма фатални последици!!!

Малкият Ноа

Малкият Ноа е роден с късмет, че остана жив, благодарение на писмата от цял свят

Случаят на момчето е публикуван в dailymail.co.uk, а в коментарите след нея читателите споделят различни мнения. Един пише, че по подобен начин, е бил тормозен в училище от негов съученик, а след 20 г. същият не можел да го гледа в очите. Друг споделя, че би искал да знае какво ще се случи с тези деца, които са тормозили това бедно дете? Трети споделя, просто не знае защо децата все още чувстват нуждата да тормозят всеки друг, след всички тези хиляди истории за деца, извършили самоубийство? Наистина актуална тема за сериозен проблем с детската агресия, след като в България е убито момиче на 11 г. след ритник в корема през февруари тази година – 2017 г., макар че случаят в статията е от 2013 година.

Чудотворни писма спасиха 13-годишен да не сложи край на живота си! (ВИДЕО)
4.3 (86.67%) 3 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *