Бик се разплака със сълзи в кланица

Бик, отведен на заколение в една кланица в Хонг Конг, най-изненадващо се разплака, с което се спаси от сигурна смърт, съобщава за необикновения инцидент nepoznato.energetika-bg.com

Шокиращата история се случва в една от многобройните кланици на Хонг Конг, където един чакащ реда си бик неочаквано коленичи, а от очите му потичат сълзи.

От очите на животното потичат сълзи

От очите на животното потичат сълзи

Малко преди това работници в кланицата се опитват да избутат огромното животно до цеха, където се извършва убиването на добитъка, но когато се приближават до него, той изненадващо свива предните си крака, след което се свлича на земята и се разплаква пред шокираните работници, които за първи път в живота си виждат нещо подобно.

Свидетели на това необикновено събитие стават десетина служители на кланицата, за които убиването на животни е нормално ежедневие. Самите мъже са истински втрещени от това, което се разиграва пред очите им, а емоцията на този момент е толкова силна, че самите те започват да плачат, ставайки свидетели на безсловесното страдание на животното.

Мъжете са толкова потресени и трогнати от видяното, че събират всичките пари, с които разполагат, и незабавно откупват от собственика на кланицата необикновения бик, след което го изпращат в един будистки манастир, където той да изживее в мир дните си.

Впоследствие някои от мъжете напускат работа, заявявайки, че никога повече няма да вдигнат ръка на живо същество, защото споменът за разплаканите очи на бика няма да ги напусне никога.

Константин Серафимов

Бик се разплака със сълзи в кланица
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

7 коментара по “Бик се разплака със сълзи в кланица

  1. Човек колкото повече опознава хората,толкова повече обиква животните!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *