Бижутер залови нагли обирджии

Невиждан екшън се разигра в малкото италианско градче Месина на остров Сицилия, пише сайтът petel.bg

Инцидентът се случва в малък бижутериен магазин, където продавачът обслужва една от редовните клиентки на магазина, която този ден му доставя няколко скъпоценни камъка, увити в пакет.

Бижутерът успява да залови наглите крадци

Бижутерът успява да залови наглите крадци

Докато двамата разговарят, в бижутерията изненадващо нахлуват две въоръжени лица, които са с маски на лицата и с пистолети, които енергично размахват във въздуха. Единият се възползва от моментният шок на продавача и неговата клиента, прибирайки бързо изложените диаманти в своята раница, след което прави опит да избяга от магазина.

Тук обаче загубилият ума и дума магазинер неочаквано идва на себе си и мълниеносно изважда на свой ред пистолет, скрит под щанда. Бандитите остават поразени от неочаквания развой на ситуацията и благоразумно хвърлят откраднатото обратно на щанда. Храбрият продавач обаче решава да не остави нещата просто така, а хуква да преследва наглите обирджии и по улицата, като след двуминутно преследване той успява да ги настигне, поваляйки ги на земята, където малко по-късно те са арестувани от полицията.

Злополучната кражба е заснета и от една от охранителните камери в бижутерийния магазин, като впоследствие кадрите са качени и в YouTube.

Константин Серафимов

Бижутер залови нагли обирджии
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Бижутер залови нагли обирджии

  1. PALNA PARODIA, TE VLIZAT, A TIA STOI SPOKOINO SAS SKRASTENI RACE, HA HA HAAAAAAA, DA BIAHA IZMISLILI PO RAZUMEN KLIP….. HA HA HAAAAAA, RAZVESELIH SE

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *