Баба Ванга: Кръв ще облее България през май 2014!

Непознато досега пророчество на незрящата петричка пророчица Баба Ванга прогнозира, че само след месец страната ни ще бъде обляна в кръв

Баба Ванга

Баба Ванга: Кръв ще облее България през май 2014

Непознато досега пророчество на незрящата петричка пророчица Баба Ванга прогнозира, че само след месец страната ни ще бъде обляна в кръв. Това е видяла Баба Ванга две години преди да поеме по своя вечен път към Господ. Това твърди Анатолий Лубченко , водещ украински изследовател и пътешественик, цитиран от novini.bg.

Пред него петричката пророчица е заявила, че вижда много кръв по улиците на София през месец май 2014 г. Тя е прогнозирала, че жертвите ще са повече от сто човека, които ще погинат по улиците на столицата ни. Това ще накара управляващите да бъдат свалени от власт.

Анатолий Лубченко е записал тези думи на Баба Ванга при една от многобройните си срещи с петричката пророчица. Тя е била излъчена и по руската радиостанция „Украйна”. През последните няколко години Лубченко е извадил на бял свят голяма част от документираните си срещи с Баба Ванга. Той е записал стриктно безценните съвети, които ясновидката от Рупите е споделила с него за бъдещето на България и на цялото човечество през идните години.

Енергията, която е притежавала приживе Петричката врачка, е уникална. С нея е пропита всяка вещ, до която се е докосвала Баба Ванга, с нея е зареден всеки човек, който в мъката си е потърсил помощ и подкрепа от незрящата ясновидка от Рупите и който е получил желаното решение на проблемите му.

Днес всички ние ще можем да се докоснем до света на Баба Ванга. Навръх големият християнски празник Благовещение, на който чествахме и именния ден на пророчицата, тъй като името на пророчицата Вангелия означава Блага вест, бе отворена къщата, в която е живяла Баба Ванга през последните години от своя толкова важен за цяла България живот.

В дома й ще можем да се докоснем до вещите й, да видим иконите, които са й давали сила и прозрение, за да може всеки от нас да изпита поне мъничко облекчение от своите проблеми или болки, както щеше това да стане ако Баба Ванга беше жива и днес.

сподели бутон

Баба Ванга: Кръв ще облее България през май 2014!
3.3 (66.67%) 3 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *