Анастасия Христова споделя как да се предпазим от негативни влияния, към които спадат завист, злоба, уроки, тъмни мисли от хората към нас и т.н.

Много хора ги наричат магии или им слагат някакви други имена, но това си остава винаги зло. Не се хвалете, дори когато сте много щастливи пред приятели, познати, дори роднини, защото в тези тежки времена всеки се пита как сте успял вие, а той не е, макар че вие сте ставали рано и сте си блъскали главата, а той не е. Разработвали сте някакъв проект, не сте спали по цели нощи, за да предадете на време нещо, което са искали от вас началниците ви. Но всичко това остава на заден план, когато вие сияещи от радост се похвалите, че най-сетне сте получили подарък – увеличение на заплата, дадена ви е сума пари за нещо, което сте изработили и съвсем естествено е да ви се отблагодарят.зло-негативни-влияния Веднага се поражда огромна черна вълна, която помита така наречените ви „приятели“ и познати, които си казват какво толкова сте сте направили, за да получите тази награда. Не се учудвайте, ако след няколко дена началникът ви или ръководителят ви се отдръпнат от вас и започнат да разговарят с вас с различен тон. Всеки ще се учуди какво се е случило. Съвсем нормално, завистта, която е кръвна сестра на злобата, си е казала думата и човек, които до вчера ви се е доверявал във всичко, изведнъж започва да се отдръпва и да говори грубо. Не ви се възлагат задачи и това, което сте спечелили с труд, не ви го дават. Наградата за този, които ви завижда е това, че не той ще бъде добре, а че вие ще бъдете зле, споделя Анастасия Христова и продължава.

Ще ви споделя още няколко важни домашни ритуали за предпазване, но внимавайте, не винаги се получава това, което искате, защото обикновено се изработва от специалист.

Никога не давайте част от хляба си на човек, които не познавате. Може и да го познавате, може да ви е съсед, но заедно с хляба от къщата излиза и късметът.

париНе давайте назаем пари, когато пада луната или повече няма да ги видите, или ще ви ги връщат много бавно.

Ако някои ви поиска пари назаем на пълнолуние не му давайте монета, дайте му книжни пари, защото монетата
изобразява пълната луна и по този начин може да изгубите всичките си пари само за един месец.

Внимавайте с хората, които ви питат къде са децата ви, съпруга ви, съпругата ви, защото точно в този момент може да се случи нещо лошо с тях, ако човекът ви завижда или ви мрази.

Всеки от нас е намирал нещо пред вратата си или на пътеката пред къщата, обикновенно това са празни листа, празни кутии от лекарства, празни черупки от яйца. Това се прави, когато някои се опитва да ви изгони от къщата или да я продаде, за да може да се настани той в нея. Ако намерите подобно нещо, веднага потърсете помощ от специалист, защото ако чакате „добросърдечния“ ви роднина ще получи всичко това, което желае.

нумерология

Внимавайте още, ако намерите или ако видите вода пред вратата, празна бутилка, парче плат, воал или пък парче черен плат. Обикновено това  се прави за смърт. Това са много малко от нещата, които много от вас може би са намирали, но не са обръщали внимание и в един момент са загубвали много.

В следващ материал ще ви напиша няколко съвсем простички начини за  предпазване от подобни „приятели“ или роднини, докато намерите специалист, които да ви освободи от надвисналото зло.

С уважение АНАСТАСИЯ ХРИСТОВА

Вижте повече за съветите й на нейния сайт ТУК>

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: