Американец откри загадъчен тунел в двора си

Американецът Лий Смитуик изненадващо откри мистериозен тунел в собствения си имот, намиращ се в град Лъбък, щата Тексас, съобщава novanews.bg

Смитуик се натъква на необичайната находка, докато полива тревата в двора си и цялата му система от пръскачки изненадващо пропада в земята.

Смитуик се натъква на необичайната находка, докато полива тревата в двора си

Смитуик се натъква на необичайната находка, докато полива тревата в двора си

Първоначално слисаният мъж решава, че става въпрос за някаква голяма подземна кухина, но когато се приближава и разглежда по-добре, установява, че това е някаква подземна конструкция, след като забелязва укрепващи греди.

Смитуик незабавно подава сигнал в полицията и пожарната, които броени минути по-късно се отзовават на повикването. Именно те установяват, че находката всъщност представлява подземен тунел, излизащ извън границите на имота на Смитуик и пресичащ след това най-близкото шосе.

Малко по-късно местни историци пристигат в двора на мъжа, за да видят с очите си необикновеното откритие, за което все още няма отговор как по-точно е построено. Първоначално те заключават, че това може би е бункер или някаква част от жп линия от 1909 година, но остава въпросът кой и защо го е построил. Смитуик живее на 500 км от мексиканската граница и не е възможно тунелът да е ползван от трафиканти. В целия район няма също така и рудници, които да обяснят съществуването му.

Константин Серафимов

Американец откри загадъчен тунел в двора си
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *