Регресия – как да подобрим настоящето с помощта на миналото?

Какво е регресия в минал живот и как се прави, значение. Регресия при Христо Нанев. При Петър Петров. Цена. Регресивна хипноза. Самохипноза. Регресия и психология. Обучение по регресионна терапия.

Регресия е феномен, от който се вълнуват все повече хора. С негова помощ човек достига до спомени от миналото си – не просто спомени от преди няколко години или от детството, а спомени от преживяното в минал живот. Което пък му помага по-добре да осмисли и разбере нещата, които му се случват в настоящето.

С помощта на регресията можем да разберем какво се корени в проблемите, с които се сблъскваме в настоящия си живот, да анализираме проблематичните ситуации и собственото си поведение и съответно да преодолеем пречките.

Благодарение на това своеобразно пътуване във времето можем да извлечем важни уроци от миналото си, които важат с пълна сила и днес. С помощта на регресията можем да достигнем и до прозрение какво е истинското ни призвание в настоящия ни живот.

Какво е регресия и как се прави, как да се подложим на самохипноза, какво е важно да знаем за метода – от Chudesa.net ще дадем отговор на всичките ви въпроси, които ви вълнуват за регресията в минал живот.

Какво е регресия в минал живот и как се прави, значение

Регресията е връщане към миналия живот на човек, което се постига с помощта на пълно релаксиране на тялото и ума и лека форма на хипноза. Предимството на метода е, че с негова помощ можем да изследваме не цялото си минало, а само определени аспекти от него.

Както и да навлезем в дълбините на сън, за който сме убедени, че е свързан с миналото ѝ. И може да бъде от полза за днес с оглед ситуацията в настоящия момент от живота ни. Много често регресията показва повтарящ се модел на поведение от миналия ни живот в отношенията ни с другите, повтарящи се страхове и колебания.

По този начин тя ни помага да променим това, което ни спъва по пътя към вътрешното спокойствие и щастието.

Регресия се прави от специалист, преминал обучение по регресионна терапия. Използва се специфичен набор от техники за релаксиране, за да се настрои съзнанието на ниво за връщане назад и за повторно преживяване на спомени, носещи емоционален заряд за индивида.

Регресията въздейства както на визуалните възприятия, така и на сетивните. По време на сесията човекът може само да чувства или пък само да вижда картини, или комбинация от двете.

След излизането от регресията човек си спомня абсолютно всичко, което е видял и почувствал по време на сеанса и няма начин да забрави каквото и да било от него. Това се дължи на факта, че той е бил активно присъстващ във всичко случващо се. И съответно го е описал с детайли на човека, който води сеанса.

Какво е регресия в минал живот и как се прави, значение

Вижте какво е регресия, как се прави, какво е значението й

Как се прави един сеанс по регресия? Всичко започва със срещата между човека, желаещ да изследва миналото си, и терапевта. Двамата първоначално започват обикновен разговор, в който човекът разказва защо е решил да потърси услугите на регресионен специалист.

Какви са проблемите в настоящето, чиито отговори иска да открие в миналото си и дали смята, че е обременен от кармични взаимоотношения. Индивидът може да сподели с терапевта само това, което прецени сам и което го кара да се чувства комфортно , без да разкрива твърде много от себе си.

След това човекът ляга, отпуска се и затваря очи. Терапевтът го насочва как да диша, за да постигне пълно отпускане на тялото си.

След като се постигне пълна релаксация, започва и самото връщане назад във времето. Преминава се през най-важните спомени в живота на човека от настоящия му живот. След което се стига до самия момент, в който се е родил, животът му в утробата на майка му, пространството, между сегашния и миналия живот, за да се стигне до самия минал живот. Който да бъде обект на изследване.

По време на целия процес не бива да се бърза, всичко трябва да се случва много плавно. През цялото време терапевтът насочва човека и му задава въпроси, а той/тя разказва какво вижда и какви емоции преживява.

Сеансът по регресия обикновено продължава два до три часа, а след като индивидът излезе от състоянието на хипноза разказва какво е впечатлението от преживяното и го обсъжда с терапевта.

Какво е значението на регресията? Огромно! Осъзнаването на миналото и интегрирането му в настоящето помага на човек да се развива и да върви напред. Специалистите по регресия са категорични, че всички ние сме това, което сме днес, именно благодарение на преживяното в миналите ни животи.

С помощта на регресията можем да си припомним ключови събития, които са ни белязали емоционално като в същото време ни помага да се освободим от натрупаната негативна емоция. Освен това регресията отговаря на въпроси, които са важни за съществуването ни, като например защо в определени ситуации се държим по определен начин.

Чрез връщането в миналото можем да си дадем сметка защо даден човек се е появил в живота ни. Регресията не е опасно преживяване и не изважда наяве събития, които са били твърде травматични, тъй като психиката ни има свойството да предпазва индивида от спомените, които могат да се окажат тежки за него.

Накратко казано, регресията е от огромно значение за случващото се в живота ни, тъй като ни помага да опознаем миналото си и по този начин да изградим настоящето си с нови сили.

Регресия при Христо Нанев

Христо Нанев е известен писател, написал книги за феномена Слава Севрюкова. Той е и от малкото хора, които са били допуснати в най-близкото обкръжение на Севрюкова, която не обичала да общува със случайни хора и да им разкрива тайните й живота си.

Освен това Христо Нанев се занимава и с регресия в продължение на повече от 15 години. Заради което той е категоричен, че е специалист в областта. Именно по време на регресионни сеанси той е попадал на хора, които са живели по времето на царуването на цар Калоян.

Нещо повече, по време на сеанс той разговарял с жена, която видяла себе си като част от най-близките до царя хора. И дори споделила с Нанев подробности за една от най-големите мистерии в българската история – превземането на град Пловдив от войските на царя.

Жената разказала, че в миналия си живот е носела името Милена, а Калоян е успял да превземе Пловдив не чрез директна атака, а минавайки през тайни проходи от страна на река Марица. Възможност, която не е отхвърлена от специалистите археолози.

Освен това Нанев разказва за доста случаи, в които е успял да реши здравословните проблеми на дошлите при него хора само с помощта на регресия. Друга жена се оплаквала от упорита екзема по цялото си тяло, която не се лекувала с никакви кремове и мазила.

Оказало се, че в предишния си живот тя е била мъж, извършил престъпление. В опит да избяга от преследващите го стражари, той/тя скача от високо и пада върху храст, чийто остри шипове го набождат целия и вследствие на това умира.

В сегашния й живот обривът се появява точно на местата, на които са били раните от шиповете. Веднага щом жената осъзнала причината за проблема си, пъпките започнали да изчезват от само себе си.

Нанев е помогнал и на мъж, който още от рождението си не можел да си свива ръцете. Сеансът по регресия показал как в миналото го изтезават инквизитори като го горят с нагорещени желези. Веднага щом осъзнал това, той започнал да сгъва ръцете си.

След време обаче те се сковали отново, а причината се оказала, че той пуснал записа от регресионния сеанс на свои приятели. Нещо, което е недопустими, тъй като тези записи са изключително лични и засягат единствено и само индивида, никой друг.

При Петър Петров

Петър Петров е от младите специалисти по регресия у нас. Завършил е курс по хипноза и от 2006 година започва да води сеанси по регресия. Първоначално предпочита да работи само с приятели и познати, но славата му нараства и постепенно започва да приема все повече клиенти.

Опитът му в регресионните сеанси е огромен – провел е над 1500 индивидуални процедури и над 170 групови такива като за всички тези години над 1500 човека са му се доверили, за да ги преведе през миналите им животи.

Освен, че осъществява сеанси по регресия, от 2010 година насам той обучава други хора на метода.

Любопитното при него е, че освен индивидуални сеанси, Петър осъществява и групови такива. Схемата е подобна на тази от индивидуалната регресия – започва се с въведение от 30-40 минути, в което хората да разберат какво да очакват от процедурата, да се отърсят от страховете си и да се отпуснат.

След което следва същинската част, която също продължава около 30-40 минути. През това време всеки от участниците затваря очите си и следва единствено гласа на Петър, без да казва и думичка като се вглъбява в нещата, които вижда и които усеща.

Специфичното при груповата регресия е, че тя отвежда човека до най-важния му минал живот – този, който има най-голямо отношение към случващото му се към момента.

Цена

Цената на една регресия е около 50 лева в случай на успешна сесия и 20 лева при неуспешна такава. За да си запишете час, повечето терапевти искат да се обадите минимум един месец предварително и седмица преди уговореният сеанс да се обадят отново, за да потвърдят записания час.

Регресивна хипноза

Процесът на регресия в своята същност представлява хипноза, в която терапевтът въвежда индивида.

Именно в това състояние човек започва да вижда и усеща нещата, които са му се случили в предишния му живот. Различни признаци могат да подскажат, че индивидът вече е в състояние на регресивна хипноза.

Това са забавено и коремно дишане, температурата на тялото се понижава, като се наблюдава и изтръпване, затворените клепачи започват да трептят и други.

При едни хора могат да се наблюдават всички тези признаци, при други – само част от тях. Зависи от самия индивид и личностните му характеристики.

Разбира се, съществува и възможност човек да не може да бъде въведен в състояние на регресивна хипноза и това е напълно нормално. Обикновено се случва когато индивидът не успее да се отпусне достатъчно поради различни причини – студ, претопляне, нервност и други.

Възможно е тази недостъпност да е в резултат и на силно травмиращо събитие от предишен живот.

Например, ако човекът е загинал от болезнена, мъчителна смърт, съзнанието му нарочно заключва този спомен, за да го предпази.

Според световните статистики хората, които не се поддават на хипноза, представляват около 14 на сто от населението на планетата.

Самохипноза

самохипноза

Какво е важно при самохипноза?

Все повече хора се интересуват дали могат да се въведат в състояние на хипноза сами, без помощта на терапевт. Истината е, че това е напълно възможно най-вече поради факта, че всяка хипноза по своята същност представлява самохипноза.

Тъй като и най-добрият терапевт не е в състояние да ви хипнотизира, ако вие самите не го допуснете в ума си.

Това означава, че на практика вие сте в състояние да се превърнете в самохипнотизатор, за да промените живота си към по-добро.

Освен това с помощта на самохипнозата ще се справите с тревогите си, ще повишите вътрешната си мотивация и ще туширате напрежението, което ви пречи да се покажете в най-добрата си светлина.

Много е важно по време на самохипноза да говорите за себе си в сегашно време – „Аз съм господар на живота си“, „Аз държа живота и решенията в ръцете си“ и т.н. Задължително е те винаги да са позитивни. Например – „Аз ще се справя“ вместо „Аз няма да се проваля“. Това ги прави да изглеждат реалистични и постижими.

Вижте кои са основните стъпки да предизвикате сами хипноза:

 1. Първо и най-важно е да намерите място, което е спокойно и на което няма да бъдете безпокоени. Най-добре е да седнете в стол, не в легло, за да избегнете риска да заспите.
 2. Лицето ви трябва да гледа право пред вас, но погледът ви трябва да е към тавана. Мислете как очите ви малко по малко се затварят.
 3. След като това се случи, е моментът да подсилите самохипнозата като използвате различни визуални метафори. За целта си визуализирайте как над вас се спуска бяла светлина, която ви покрива напълно и ви носи успокоение и усещане за комфорт.
 4. Внушете си увереност в собствените сили и способности. За да бъде ефикасна самохипнозата е нужно самите вие да вярвате в идеите и тяхната реализация.
 5. Започнете самия процес по самовнушаване. На този етап трябва да „посеете“ семената на идеите, които сте си внушили на предишния етап от самохипнозата. Много важен момент е вътрешният ви глас да е в пълна хармония с идеята, която опитвате да си внушите. Пример: няма как да си внушите успешно, че сте силни и решителни личности, ако го правите със слаб и неуверен глас. Използвайте колкото време ви е нужно, за да постигнете това. На някои хора им отнема 5-10 минути, други прекарват по 30-40 минути на този етап, докато постигнат необходимата хармония.
 6. След като сте успели сами да се въведете в състояние на хипноза идва моментът, в който трябва да излезете от нея. Това се прави с най-обикновено броене от едно до десет, като не спирате да си повтаряте, че се чувствате освежени и заредени с енергия.

Както виждате, процесът по самохипноза не е никак сложен. Имайте предвид, че колкото по-често го практикувате, толкова по-добри ще ставате в него. И че той ще ви помогне да се справите нещата, които пораждат тревоги във вас и ще ви помогне да ги замените с нови, които събуждат позитивни емоции.

Регресия и психология

Любопитното е, че в психологията съществува терминът „регресия“, но той е с малко по-различен смисъл от този, който ни предлагат специалистите по регресивна терапия.

Според психолозите регресията, това е възприемането от страна на индивида поведение и нагласа към живота, които са характерни за хората, намиращи се на по-ниско ниво във възрастовото си развитие. Казано по друг начин, това не означава, че индивидът се връща към поведение, характерно за него от миналото, а просто е в състояние на малка емоционална зрялост. Т.е. човек се държи като много по-млад отколкото всъщност е.

Това състояние се наблюдава най-често при децата, на които им се е родило братче или сестриче – те започват отново да говорят на бебешки език. При възрастните регресивно поведение имаме тогава, когато налице е някакъв сериозен конфликт, с който човекът не успява да се справи.

Това отключва подобен тип поведение като начин да се избяга от действителността.

Разбира се, напълно възможно е това регресивно поведение да е следствие от поведението ни в минали животи, които душата ни несъзнателно помни. Тук вече се намесва регресивната хипноза, чиято цел е да извади наяве тези спомени, за да се намерят отговорите защо индивидът следва определен поведенчески модел.

Обучение по регресионна терапия

Всеки, който има желание, може да мине обучение по регресионна терапия, след което самият той/тя ще може да извършва регресионни сеанси и да помага на хората да възстановят спомените от предишните си животи.

Най-добре е да се обърнете към Института за Регресивна и Реинкарнационна Терапия. Техните сертификати ви гарантират, че ще имате пълното право да организирате сеанси по регресия не само у нас, но и в цяла Европа.

Имайте предвид, че обучението не е никак кратко и продължава три години. Като една учебна година съдържа шест блока от по пет дена лекции, а между всеки от блоковете е предвидено време от няколко седмици, в което да се изпълняват практически упражнения и задачи. Общо за учебната година сесиите са шест на брой.

Като завършите всяка една година ще получите сертификат, а след последната, трета година – и диплома, че имате право да практикувате регресивна хипноза.

Специфичното при обучението е, че през третата година студентите преподават на тези, които се обучават за първа и втора година. По този начин се получава плавен преход от студент към самостоятелно практикуващ терапевт.

Освен това в началото на последната година всеки студент трябва да изготви дипломна работа върху избрана от него тема.

Самостоятелни упражнения: Отпускане

Най-важното в регресията е отпускането. Можете да го постигнете и сами вкъщи, стига да следвате точно съветите на специалистите как да го направите.

Като за начало се настанете удобно – можете да седнете или да легнете. Добре е да носите широки дрехи, за да се чувствате комфортно и да се уверите, че в стаята, в която сте, е достатъчно топло. Тъй като по време на процеса по отпускане на тялото телесната температура се намалява с около един градус.

А процесът няма да бъде успешен, ако треперите. Някои хора като предпочитат да правят това упражнение на тиха, мелодична музика. Други предпочитат тишината. Ако предпочитате музиката, подберете такава, която ви е непозната и чийто текст не разбирате. Тъй като в противен случай ще се разсейвате от думите на песента и няма да успеете да се вглъбите и съответно да достигнете до момента на пълното отпускане.

След което се отдайте на следващия етап – дишането. Правете дълбоки вдишвания и издишвания като на всяко си повтаряйте „Релакс“.

Следващият момент е да започнете да стягате и отпускате всички мускули по тялото си. Най-добре е да започнете от пръстите на краката, да преминете през глезените, прасците, коленете, бедрата, корема, гърдите и рамената.

Като завършите с мускулните групи на лицето.

В края на този етап ще усетите цялото си тяло отпуснато и отпочинало. Този метод е много полезен не само при регресия, но и когато искате просто да си починете и да се освободите от напрежението.

Назад във времето

назад във времето

С регресия се връщате назад във времето

Ако целта ви е да изследвате миналите си животи, след предишното описано упражнение – отпускането, е нужно да преминете на следващия етап – връщането назад във времето. Има много начини да пътувате назад във времето и пространството, за да отключите вратата на минал живот.

Най-честият начин е следният – представете си, че вървите по дълъг коридор, от двете страни на който има много врати. Зад всяка от тези врати е един от миналите ви животи, и можете да се спрете пред която и да е, което моментално ще ви върне в съответния живот.

Вариация на този метод е да си представите, че стоите в голяма, светла стая, обзаведена изцяло по ваш вкус.

Седите в стол в средата й, а пред вас са вратите на миналите животи. Стойте спокойно и се оставете интуицията да ви насочи коя врата да изберете, за да изследвате живота зад нея.

Изследване на предишни животи

След като сте избрали вратата, ще трябва да изследвате живота, в който сте влезли току що. Първоначално той ще ви се струва блед и труден за разчитане. Просто се спрете, поемете си дълбоко въздух няколко пъти и изчакайте картината да стане по-ясна.

Огледайте краката си и се опитайте да разберете в какъв стил дрехи сте облечени. Вижте дали сте мъж или жена. Усетете тялото си – имате ли енергия или се чувствате уморени. Това ще ви даде отговор на въпроса дали сте млади или стари. Щастливи ли сте от живота си?

След което се огледайте и вижте къде се намирате – на открито или закрито място Дали сте сами или край вас има хора.

След като установите тези неща, можете да преминете към разглеждането на всеки един аспект от живота ви.

Връщане в настоящето

След като решите, че достатъчно сте изследвали миналото си е време да се върнете към настоящето.

Задължително си напомнете да запомните всичко, което ви се е случило по време на регресията след което на ум пребройте от едно до пет и се върнете към настоящето.

Този процес се случва бавно, затова е важно да не отваряте очите си, докато не сте сигурни, че изцяло сте се върнали към сегашния си живот.

Имайте предвид, че регресията се отразява по различен начин на хората. Някои са превъзбудени от силното вълнение от преживяното, други пък изпадат в депресия.

Нужно е след завръщането си да постоите тихо в продължение на няколко минути и да осмислите преживяното.

Полезни съвети

По принцип регресия може да се прави по всяко време на денонощието, но най-удачно е това да се случва късно вечер или рано сутрин.

Ако ви е лесно да се отпуснете, но не успявате да навлезете в предишния си живот, просто добавете още една крачка между двата етапа – най-добре припомняне на сцена от ранната ви детска възраст. Нарисувайте я в ума си възможно най-ясно, вижте къде точно се намирате и какво правите. По този начин
ще си осигурите още по-дълбока релаксация преди да се потопите в миналия си живот.

Ако въпреки това продължавате да срещате проблеми, опитайте следното: след като сте си представили сцената от детството си, помислете за период от историята, към който имате силен интерес.

Напълно възможно е един от миналите ви животи да е свързан именно с този период.

Методът „Дъга“

Не всеки вярва в прераждането, но мнозина се чудят дали има минал живот. Съгласете се, кой не би искал да научи най-ярките събития, които са му се случили преди много години, а също и с кого? Ето защо са разработени техники, с помощта на които да се вдигне завесата на миналите ни животи. Как да си припомним предишния си живот? Опитайте метода, наречен „Дъга“.

методът "Дъга"

Методът „Дъга“ помага да изследваме миналото си

За целта трябва да легнете и да се отпуснете максимално. Ако ви е по-удобно в седнало положение, тогава останете седнали. След това трябва да затворите очи, да освободите съзнанието си от нежелани мисли, тялото от стреса и душата – от всички емоции. Целта е да постигнете пълно спокойствие.

Няма нищо лошо, ако първият опит не проработи, тази процедура е наистина трудна за изпълнение. Тъй като в главите ни обикновено бушува разнообразие от мисли: „Какво да сготвя за вечеря“, „До кога трябва да платя сметките“, „Забравих да пия необходимите лекарства“, и така нататък.

Но с течение на времето идва желаното състояние. Дишането трябва да е гладко, настроението да е приповдигнато, но като цяло трябва да останете в абсолютна тишина.

Трябва да усетите удоволствието на мира и спокойствието като през цялото време не забравяйте да дишате.

Когато достигнете това състояние, трябва да пристъпите към анализа на душата си. Поиграйте си с цветовете.

Първо, представете си червено и обърнете внимание на усещанията, което то поражда у вас. След което минете през всички цветове на дъгата – оранжево, жълто, зелено, синьо, индиго и виолетово. Какво изпитвате при всеки един цвят? Вероятно точно в тези моменти ви заливат спомени или емоции като радост, вълнение, тъга и така нататък. Свързани с миналите ви преживявания.

Същност на техниката

Ако човек е решил да разбере всичко за миналия си живот, той трябва да помни следното – преди да анализира възприятията на душата си в миналото, е необходимо да постигне състояние на пълна релаксация.

Най-добрият ритъм за тази цел е: поемате си дълбоко дъх, задържате няколко секунди и издишате. Като цяло, тази процедура трябва да трае не по-малко от 10 секунди. Също така, винаги трябва да се грижите и за спокойствието и комфорта си. Нищо не трябва да ви разсейва или дразни по време на изпълнение на техниката.

Регресията в минал живот е по-скоро труден и продължителен процес, но веднъж започнали, не бива да спираме по средата. Обърнете внимание на чувствата си – те са ключът към познанието на предишния ви живот.

Пробуждане

Както вече споменахме, ефектът на метода „Дъга“ се основава на чувството, че емоциите се пресичат с най-често срещаните цветове. Основното при тази техника е да се съсредоточим, да не се бърза, тъй като всичко ще дойде постепенно.

пробуждане

Пробуждането е важен елемент от регресията

Ефектът на „Дъга“ е анализът на цветовете в последователност. Съответно, в края на упражнението трябва да се направи точно обратното, за да се стигне до пробуждането. Т.е. да се започне с виолетово и индиго и след това с останалите цветове в обратен ред.

След като го направите, си поемете дъх и допрете ръце към очите си, без да ги отваряте. По този начин ще почувствате притока на енергия. След това вече можете да ги отворите – процедурата се счита за приключила.

Приложение на методиката

Търсенето на спомени от миналото може да се прави толкова често, колкото е необходимо, а за да е наистина ефикасно, е добре да го правите най-малко всеки ден.

Тъй като няма как с една процедура умът ви да си спомни всичко важно. В действителност, това е практически невъзможно, защото вие не знаете какво трябва да си спомните преди сеанса.

Първо трябва да се отпуснете, да се почувствате спокойни. Целият процес по регресия трябва да се проведе по много спокоен и бавен начин, за да постигнете резултат.

Както беше посочено, методите за връщане в миналото са много, но всички те изискват пълна концентрация.

Самостоятелна работа

Можете да се върнете в миналите си животи както с помощта на специалист по регресия, така и самостоятелно. Като второто не е никак трудно, стига да знаете какво трябва да направите.

Първо трябва да подготвите стаята (помещението). За да направите това, трябва да си създаде най-благоприятни възможни условия за отпускане: изключете си телефона, загасете светлината, и така нататък.

Ако се отпускате по-добре на звуците на вълните, плискащи се в брега, или пеенето на птиците, тогава можете да си пуснете тези шумове като лек фон.

Вторият етап е пълноценната релаксация (описахме по-горе как да я постигнете). Трябва да се подготвите психически за пътуване към миналото. В този момент можете да мислите за неща, свързани с пътуване, като пътища, железопътни линии, влак, самолет, кола и така нататък.

След това започнете самото пътуване. Представете си, че пред вас стои врата, а зад нея е вашият живот.

Когато сте готови, можете да я отворите.

Всичко, което виждате в този момент, не е случайно, така че след като се събудите трябва да анализирате всеки един детайл. След няколко такива пътувания отговорите, които ви вълнуват за настоящето, ще дойдат от само себе си.

Важно е да бъдете търпеливи, ако не можете да видите нищо, или точно обратното – виждате твърде много неща и започвате да се обърквате, не се притеснявайте. Това се променя с практиката. Не забравяйте след като сте разгледали всичко, да се върнете в настоящето.

Хипнотерапия

Ако не успявате да се върнете в миналия си живот с помощта на регресия, винаги можете да се обърнете към специалист по хипнотерапия. Който ще успее да ви върне в миналото с методите си, а по време на сесията ще можете да опознаете любопитни и интересни факти и детайли от живота, който сте живели преди.

Включете се в нашата група във Фейсбук:
Регресия – как да подобрим настоящето с помощта на миналото?
4.4 (88%) 5 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

12 коментара по “Регресия – как да подобрим настоящето с помощта на миналото?

 1. Имам спешна нужда от помощ! Моля, на посочения от мен имейл да ми изпратите координати за връзка с г-н Христо Нанев.От много време се мъча да открия как да се свържа с него, за да запиша час за дъщеря ми.За съжаление, не съм в България и във Вас ми е надеждата. Благодаря Ви предварително. Оставам с уважение.

 2. Здравейте. Много силно страдам от генофобия. Има ли възможност тя да бъде излекувана с регресия ?

 3. Здравейте,

  Има ли начин да е свържа с г-н Нанев ? Аз работя в чужбина от няколко години. Много отдавна се интересувам от регресия, но сега вече времето е назряло за нея. Отпускът ми в Бг e от 22. 06. 2017 до 18. 07. 2017, което е точнo месец от сегашната дата, затова се надявам да не е късно.

 4. Моля за координатите с г-н Нанев, за да си запиша час.
  Благодаря предварително!

 5. И аз се интересувам от координатите на г-н Нанев,надявам се да успря да се свържа

 6. Много бих искала да направя сесанс при г-н Христо Нанев!
  Аз ще бъда в София от 1.3.18 до 17.3. Моля за определяне на среща в този период!

 7. Имам спешна нужда от помощ за сина ми! Много моля за координатите на г-н Христо Нанев за да запиша сеанс при него.

 8. Моля за координати с г-н Нанев, за да си запиша час.
  Благодаря предварително!

 9. Моля, за координатите на г-н Христо Нанев. Благодаря!

 10. Здравейте, много полезна информация. Отдавна търся контакт с г-н Нанев. Много моля, изпратете ми негови координати на имейла ми. Интересувам се от сеанс по регресия, който надявам се да ми даде светлина по пътя. Благодаря предварително!

 11. Моля за координати на г-н Нанев, за да запиша час за сеанс.Благодаря.

 12. Здравейте!
  Моля за координати на г-н Христо Нанев,за да си запиша час.Благодаря.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *