Илюминати – тайното общество, контролиращо света

Истината за съществуването на илюминати в България и по света. Взаимодействие с тайни общества като масони и тамплиери. Ролята на Ватикана, Адам Вайсхаупт и принцеса Даяна в Новия световен ред. Окото на Хор и Луцифер. Дейвид Айк.

Съдържание на статията: Илюминати в България; Нов световен ред; Масони; Тамплиери; Адам Вайсхаупт; Ватикана; Принцеса Даяна: Окото на Хор; Луцифер; Дейвид Айк.

Илюминати – тайното общество, за което се говори от векове, буди куп любопитни въпроси в умовете на хората. Всеки един от нас е чувал за илюминатите, макар за тяхното съществуване до ден днешен да няма преки доказателства.

И те все още да са възприемани като мит, легенда. Въпреки това огромна част от населението на света вярва, че те действително са част от тайна организация, съставлявана от влиятелна прослойка на обществото, създадена, за да влияе и контролира случващото се по света.

Любителите на теориите на конспирацията вярват, че представители на илюминатите има във всички важни институции – финансовите и банковите, управленските и дори в международните организации.

Ако това общество действително е толкова могъщо, колкото се вярва, по какъв начин представителите му са се сдобили с толкова голямо, всеобхватно влияние? От къде произлизат илюминатите, какви са техните символи и как хората са разбрали за съществуването им?

Отговорите на всички тези въпроси плюс бонус – факти, които никога не сте чували за тях, ще намерите в тази тема на chudesa.net.

Истината за съществуването на илюминати в България и по света

Според учените илюминатите съществуват от над две хиляди години, но под различни имена, тъй като са искали да запазят в тайна от обикновените хора съществуването си.

Затова се е налагало често да прикриват следите си, а нито един представител на това общество не би си позволил да го коментира, тъй като го е заплашвала смърт, ако наруши тайната.

Не всеки може да стане илюминат, за допуснатите членове се прави предварителен подбор. За него са предпочитани деца със силно изявени умствени способности. При приемането им в ордена се е избирала жена, която да стане тяхна „майка“ и да ги напътства.

Илюминати символи

Символите на Илюминатите могат да бъдат открити на много места

В историческите сведения за първи път терминът „илюминати“ се среща в края на 18 век – през 1776 година.

Става въпрос за баварските илюминати, тайно общество, създадено от Адам Вайсхаупт (за него ще пишем по-подробно в следващите точки).

Той е бил немски професор по право, силно вярващ в идеите, проповядвани през епохата на Просвещението.

И целта на създадената от него организация била да внедри илюминати сред представителите на елита, за да пропагандират неговите идеи и виждания за световния ред.

Именно тук мненията на историците се разделят на две. Според част от тях Вайсхаупт е имал известен, но незначителен успех. И като доказателство за това изтъкват факта, че ако действително илюминатите са успели да постигнат бленуваното от тях световно влияние, то никой нямаше да разбере за това.

Други обаче са категорични, че орденът е постигнали целта си и в момента стоят зад всичко случващо се в глобален аспект. Повече за ролята на илюминатите в Новия световен ред можете да видите ТУК.

В подкрепа на убеждението им е големият брой видни представители на обществото още от преди векове та до наши дни, за които се говори упорито, че са били илюминати.

Сред тях е и писателят Йохан В. Гьоте. От тогава до днес те присъстват неизменно в случващите се събития, макар за тях да се говори под сурдинка и с недомлъвки.

В средата на 70-те години на миналия век тайното общество отново се оказва обект на засилен интерес, след като авторите Робърт Шиа и Робърт Антон Уилсън публикуват трилогията си „Илюминатус“.

В която съчетават действителни изследвания на илюминатите с лека ирония към тях. Това слага началото на една изцяло нова вълна в изкуството, превръщайки обществото в основен образ в книги и филми.

„Шестото клеймо“ на Дан Браун е сред най-популярните романи по темата, а екранизацията по него се казва „Ангели и Демони“ и е с участието на Том Ханкс.

Общото между книгите и филмите за илюминатите е това, че във всички тях ясно е показано, че представителите на тайното общество са готови на убийство, за да запазят тайните си.

Според феновете на конспиративните теории, много известни личности са били убити от илюминати. В това число принцеса Даяна, Мерилин Монро, Джон Кенеди. Подробно тези теории ще разгледаме по-нататък в темата.

В какво се състои конспирацията за Нов световен ред? Много просто, в желанието за господство над целия свят с цел неговото трансформиране. Това е мечтата на не един или двама владетели и ръководители. Още от древността – Чингис Хан и Юлий Цезар та чак до Наполеон и Хитлер.

Но никой от тях не е успял да постигне това глобално господство, тъй като да се завладее света със сила не е възможно. Затова илюминатите прибягват до доста по-хитър начин като внимателно и незабележимо влияят на хората и процесите, докато самият свят не признае тяхната власт – властта на дресьора.

Илюминати в България

Има ли илюминати в България? Отговорът на този въпрос не е еднозначен и предполага много задълбочено изследване на ордена и дейността му по нашите земи.

Илюминати в България

Символи на Илюминати върху банкнотата от 20 лева

В онлайн пространството циркулира доста любопитно интервю, което претендира да показва мнението на двама от българските илюминати. Съвсем естествено, пожелали да останат анонимни за пред камерите.

Те разкриват наистина любопитни и плашещи неща за обществото у нас. Като например, че българската раса до голяма степен ще бъде унищожена. Ще оцелеят единствено тези от нас, които притежават уникална ДНК защита.

Това обаче е нормален оздравителен процес и цели да възобнови човешкия ресурс на страната. Която не съществува като такава, твърдят още българските илюминати. Пo думите им никога не е имало трета Българска държава, а само различни Български империи, обединили няколко народи и племена под общо управление.

Поради тази причина илюминатите в България отричат и датата на националния ни празник 3 март. „За българските илюминати тази дата няма никакво значение“, категоричен е мъжът.

Тъй като Руско-Турската война изобщо не е била освободителна, а единствено и само с търговска цел за достъп и контрол до проливите.

Без значение дали вярвате на думите му или не, според заинтересованите от историята на илюминатите, съществуват достатъчно доказателства, че на територията на България има илюминати.

И че те са тези, които клатят банковата система на държавата и не позволяват страната да дръпне в икономическо отношение. Като потвърждение на теориите си, те изтъкват банкнотите, които използваме.

Илюминати в България

Илюминатски символи върху банкнотата от 5 лева

Върху банкнотата от 20 лева се забелязва масонско ръкостискане, както и три копия, които се забиват в ахилесовата пета на символа на България – лъва.

На гърба на банкнотата лъвът отново е прободен от копие, този път в гърба. Копия пронизват и входа на Парламента и надписа „Съединението прави силата“, което е причина за неудачния избор на народни представители и липсата на разбирателство между тях.

Петолевката също е наситена с илюминатски символи, стига хората да се загледат в тях. Жената от банкнотата е бременна, тъй като гали и придържа корема си. Зад нея обаче октопод се мъчи да я сграбчи, а под нея се забелязва символ, свързван с помен за починал.

Взаимодействие с тайни общества като масони и тамплиери

Говорейки за тайни общества, няма как да не споменем и ордените на масоните и тамплиерите, които предизвикват не по-малко любопитство от илюминатите. Каква е връзката между тези три тайна общества и има ли такава изобщо?

Историческите сведения показват, че по отношение на времето на съществуване, масоните са се появили преди илюминатите. За масони се говори от началото на 18 век (малко преди илюминатите), но слуховете за ордена им датират от минимум един век по-рано.

Представители на масоните са видни реформатори като Робеспиер, Волтер, Мирабо, Лафайет и други. За тях се говори, че се стремят към Нов световен ред и целта им е да контролират случващото в световната политика.

Поради тази причина масоните са тясно свързани с илюминатите. Подробно за масоните можете да прочетете в тази статия ТУК, специалното ни интервю с Димитър Недков, автор на много книги по темата.

За илюминатите се смята, че са разклонение на масоните, които са изчезнали като общество и представителите му към днешна дата са част от ордена на илюминатите. Техният подем е в края на 18 век, около 100 години след първите разкрития за съществуването на масоните.

илюминати, масони, тамплиери

Илюминатите са взаимствали много от други общества

При инициацията на всеки член на обществото, той е получавал псевдоним, за да може истинската му самоличност да остане тайна и по този начин да се запази мистерията около съществуването на ордена.

Любопитен факт е, че псевдонимът на Гьоте е бил Абарис.

Сред най-популярните легенди за илюминатите е тази, че те имат основна роля в избухването на Френската революция. Вярва се, че те са успели да просъществуват през годините до ден днешен. Въпреки, че съществуването им се пази в дълбока тайна.

Но откъде тръгват тези две общества? Истината е една – от Ордена на Тамплиерите. Той е създаден в началото на 12 век от девет рицари и е бил под опеката на папата. Точната година на създаването му не е известна, смята се, че е в периода 1118 – 1121 година.

С течение на годините към Ордена се присъединили нови и нови рицари и по този начин той се превърнал в политическа и икономическа сила. От която се боели всички владетели в Европа по онова време.

В един момент дори и папата се обърнал срещу тях, уплашен от огромната им мощ. И през 1312 година официално разпуснал Ордена им. Смята се, че масоните са наследници на тамплиерите, тъй като са запазили техните виждания за света и за начина, по който трябва да бъде разпределена властта в световен аспект.

Ролята на Ватикана, Адам Вайсхаупт и принцеса Даяна в Новия световен ред

Обединяването на страните и хората от света в едно цяло е една от стъпките към създаването на Нов световен ред. Според мнозина любители на конспирациите, създаването на Европейския съюз е продиктувано именно от илюминатите с точно тази цел.

Следващата стъпка от този план е обединението на църквите. И в нея особено важна роля играе Ватикана и в частност папата. Който се опитва и според мнозина успява да бъде обединител и помирител е отношенията между САЩ и Русия, та дори и Китай.

Той вече ходатайства за премахването на ембаргото срещу Куба, което от САЩ бяха наложили още преди десетилетия. Нищо чудно сега той да вземе участие в преговорите за мир между САЩ и Русия, след като стана ясно, че Америка подготвя война.

Напълно възможно е всичко това да е част от глобален план на илюминатите за налагане на Нов световен ред. Като историческата среща между главата на Ватикана и патриарха на Руската църква е една крачка напред към тази цел.

И това не е никак изненадващо. Ватиканът от край време е символ на абсолютната власт – институция, която стои над всички държави, президенти и чийто властник е смятан за богоизбран. Още от своето създаване тази държава крие старателно своите тайни в архивите си, до които достъп имат малцина.

Все пак успяхме да повдигнем булото над някои от тайните, за които дори и не сте подозирали. Повече можете да видите в темата ни ТУК.

Но да се върнем на илюминатите и тяхното създаване като общество.

Кога е започнало всичко?

Смята се, че началото е през 1776 година, на 1 май, когато йезуитът Адам Вайсхаупт създал Ордена на Илюминатите антихристи с пари, дадени от могъщото семейство Ротшилд. За което и до днес се говори, че владее света и движи икономиката. Илюминатският псевдоним на Вайсхаупт бил Спартак. Основателят на Ордена е бил еврейски сирак, а впоследствие 1 май неслучайно се е чествал и от комунисти, и от нацисти.

Любопитно съвпадение е, че само два месеца след създаването на Ордена, на картата на света се появила нова държава – САЩ. И това далеч не е единствената такава случайност.

На банкнотата от един долар правителството на новата държава поставило символа на илюминатите – пирамидата с всевиждащото око (повече за нея ще пишем по-нататък в темата). А в подножието й е отбелязана годината 1776, с римски цифри.

В полукръга под нея пък е изписана латинската сентенция „Novus ordo seclorum“, което означава „Нов ред в грядущето“. Което във времето се е променила на „Нов световен ред“.

Тези символи са били поставени на банкнотата след решение на президента Рузвелт, който е бил сред най-видните масони за времето си. А както вече уточнихме, масоните са тясно свързани с илюминатите.

С това съвпаденията не се изчерпват. През есента на 1875 година куриер на Илюминатите бил ударен от мълния в Париж и загинал на място. В чантата му бил открит документ, озаглавен „Новият завет на Сатаната“.

В наши дни този документ е обозначен като „Плановете на Комитета на 300-те“. И поставя над всичко господството над света. Той разглежда основната идеология на илюминатите и неслучайно носи името на Сатаната.

Тъй като основен момент в него е развращаване на обществото и подкопаване на вярата на хората в Бог. Илюминатите са вярвали, че Сатаната съществува. В наши дни той дори е показал своя образ. Снимка и видео от този феномен можете да видите ТУК.

За да запазят властта си и съществуването си в тайна, илюминатите често са прибягвали и до убийства. Сред най-известните им жертви е и принцесата на народа – Даяна.

Официалната причина за смъртта на Даяна е зверска катастрофа на 31 август 1997 година в тунел в Париж.

Според феновете на конспиративните теории обаче смъртта й не е нелеп инцидент, а добре премислено убийство, организирано от илюминатите.

Даяна илюминати

Илюминатите ли убиха Даяна? – Снимката от катастрофата в медиите

Като доказателства те изтъкват снимки от катастрофата, за които твърдят, че са реалните след инцидента. А не манипулирани като кадрите, разпространени след трагедията.

Фотосите, получили световна известност, показват напълно помлян автомобил, в който принцесата действително не би могла да оживее. Истинските снимки обаче показват нещо съвсем друго.

На тях се вижда, че задната част на Мерцедеса, в който се е возила Даяна, е непокътнат след катастрофата.

Т.е. принцесата е оцеляла след удара. Но веднага след това на мястото пристига мистериозен доктор, който не фигурира в нито един от лекарските справочници.

Не е ясно какво точно прави, но малко преди полунощ Даяна умира.

Даяна Илюминати убийство

И снимка, за която противниците на илюминатите твърдят, че е истинската на Мерцедеса на Даяна

Но какъв е бил мотивът за убийството й? Малко преди смъртта си, принцесата споменава пред свои близки, че в най-скоро време ще направи шокиращо признание на живота на кралското семейство на Великобритания.

А за тях отдавна се говори, че имат връзки с Ротшилд, илюминатите и рептилите. И смъртта й е била необходима, за да бъде принудена да мълчи и да не разкрие научените тайни по време на брака си с Чарлз.

Други пък смятат, че Даяна е била убита като част от илюминатско жертвоприношение.

Каквато и да е истината, тя не е единствената, за която има съмнение, че е починала вследствие на намеса на илюминати. Подробно причината за нейната смърт ще разгледаме в една от следващите ни точки.

Кои са другите известни личности, убити от тайния Орден?

Мерилин Монро

Илюминати убийства

Мерилин Монро също е жертва на илюминатите

До ден днешен мнозина фенове не вярват на скалъпената за тях история, че звездата се е самоубила. Само че, за разлика в общоприетата теория, вина за смъртта й нямат братята Кенеди, поне не и пряко.

Има съмнения, че илюминатите са премахнали актрисата заради аферата й с президента Джордж Кенеди, тъй като избухващият скандал би могъл да му коства президентския стол.

А това не било част от плана на Ордена. Монро е открита мъртва на 5 август 1962 година.

Джон Кенеди

Илюминати Джон Кенеди

Илюминатите стоят зад смъртта и на Джон Кенеди

Самият президент също е станал жертва на илюминатите, съмняват се любителите на теориите на конспирациите. Смъртта на държавния глава на 22 ноември 1963 година и до днес си остава обект на догадки, въпреки, че за убийството му е арестуван Лий Харви Осуалд.

Майкъл Фонтейн е категоричен, че Осуалд е просто „набеден наивник“, а зад разстрела на президента стоят илюминатите, недоволни от действията на Кенеди по отношение на „кубинската криза“.

Уитни Хюстън

илюминати уитни хюстън

Уитни Хюстън дължи кариерата си на илюминатите

Изненадващо за мнозина, смъртта на Уитни Хюстън също може да се окаже убийство, а не нещастен случай. Певицата е намерена мъртва във ваната в хотелската си стая на 11 февруари 2012 година, а мнозина са убедени, че зад трагедията стоят илюминатите.

От години се говори, че именно тайното общество стои зад шеметния успех на певицата. Но след като започва системно да злоупотребява с дрогата, илюминатите я премахват, като инсценират нещастен случай, за да не уронва престижа на Ордена.

Привържениците на тази теория изтъкват като доказателство резултатите от аутопсията на звездата, които показват, че в кръвта й са открити комбинация от медикаментите флексерил, ксанакс и бенадрил.

Патолозите са категорични, че тези лекарства не са довели до смъртта на Хюстън.

Окото на Хор и Луцифер

Окото на Хор, познато още като Всевиждащото око, е символът, с който се асоциират илюминатите по целия свят, още от създаването на тайното общество. Малцина са наясно, че въпреки асоциациите, с които го свързваме днес, той е имал съвсем различно значение преди векове.

Окото на Хор е неизменна част от древната Египетска цивилизация. Където е бил от най-популярните амулети за предпазване и защита от зли сили. Освен това Окото се свързва с прераждането и просперитета.

Окото на Хор

Окото на Хор (Всевиждащото око) е символ на Илюминатите

Самият символ е съставен от цели 64 елемента и представлява фигура от шест части, всяка от която изобразява едно от шестте усещания – докосване, мирис, слух, вкус, зрение, мисъл.

Тъй като Окото на Хор символизира божественото начало, илюминатите и масоните са го възприели за основен знак за обществата си. Те вярват, че благодарение на него хората никога няма да забравят усилията, които предшествениците им са вложили, за да може светът да се развива и да достигне положението, в което се намира днес.

Илюминатите вярват, че символът ги закриля и им дава увереност в живота. неслучайно той може да бъде открит вмъкнат в монети и банкноти – т.е. тези неща в живота ни които ни дават свобода и сигурност и се асоциират неизменно с властта.

Не само Окото на Хор се свързва с Ордена на Илюминатите. От край време се знае, че това тайно общество се покланя на Луцифер и не признава властта на Бог, поне не и на този, който обикновените хора са свикнали да почитат.

Защо обаче илюминатите са избрали да се прекланят пред Луцифер? На първо място е важно да отбележим, че въпреки общоприетото мнение, Луцифер и Сатаната не са едно и също същество, а две различни.

Илюминатите вярват, че Луцифер е носител на светлината, докато Сатаната е злият Бог, отрицанието на всичко хубаво в света. Намират се и такива, които смятат, че Христос е истинският Луцифер, тъй като е слязъл в Ада, но е избрал да се върне до Източника на светлината, т.е. Раят.

Дейвид Айк

Дейвид Айк е сред най-известните автори на конспиративни теории на съвремието. Бивш футболист и настоящ лектор и писател, Айк проповядва теорията, че светът се управлява от висша клика генетични хибриди, които вземат решения за всички важни събития, засягащи човечеството и земята.

Тази висша клика са илюминатите. Които са смесена раса – между рептилите и хората. Повече за рептилите – какво представляват, доказателства за съществуването им и теориите на Дейвид Айк, можете да видите в статията ТУК.

Сега ще разгледаме в детайли теорията на Девид Айк за илюминатите и начинът, по който те разпростират влиянието си. Основното при тях е, че те се кръстосват единствено и само помежду си, за да запазят структурата на гените си.

Това е причината кралските фамилии и аристократите в Европа да сключват бракове само помежду си и да не допускат външни лица в семействата си. Това е и дълбоката окултна причина за прословутата сватба на Уиндзор – тази между принц Уилям и Кейт Мидълтън.

За кралското семейство на Великобритания отдавна се говори, че са илюминати, при това набиращи сериозно влияние и с амбиции да изместят Ротшилд от мястото на управници на света.

Не са много хората, които знаят, че Уиндзор всъщност не е истинското име на кралската фамилия. То е присвоено, а реалното е Сакскобургготски, като кралица Елизабет е братовчедка на българския цар Симеон II.

Самата сватба е част от илюминатската култура, в която принц Уилям заема важно място. Това е подробно разгледано в известната книга на Дейвид Айк „Най-голямата тайна“.

дейвид айк

Дейвид Айк е известен с теориите си за илюминатите и рептилите

В нея Айк разкрива теорията си, че Уиндозрите се различават сериозно от другите илюминатски фамилии, тъй като при тях гените на рептилите са много по-силно от обичайното и надделяват над човешкото им ДНК.

Това е причината те да се нуждаят да смесват гените си с гените на обикновени хора, в противен случай рептилският ген ще надделее и след само няколко поколения светът ще види истинските им лица.

Поради тази причина британското кралско семейство нарушава принципа на илюминатите да се кръстосват помежду си. Въпреки това избраните да влязат в семейството не са никак случайни.

Първа е Даяна, която е била перфектният избор – тя е Спенсър-Чърчил (носи гените на самият Уинстън Чърчил) и е със сини очи и руса коса, което е предпочитан генетичен вид от илюминатите.

Затова кралица Елизабет без колебания заявява на сина си Чарлз, че това е неговата съпруга. Бракът им е уреден още откакто Даяна е бебе, но въпреки това престолонаследникът има връзки със сестрите й – афери, които са старателно прикрити.

Айк е категоричен, че Даяна никога не е обичала Чарлз, но въпреки това склонява да стане негова съпруга.

Но сватбата не се случва преди медицински преглед да докаже категорично, че булката е девствена – преглед, за който Уиндзорите са настояли изрично. Това е потвърдено с официална информация от двореца.

Това, което е малко известно е, че раждането на принц Уилям не е случайно. Първородният син на Чарлз и Даяна се ражда на 21 юни с цезарово сечение. Датата е избрана от Уиндзорите, тъй като е важна за тях – това е лятното слънцестоене.

И въпреки, че моментът принцът да се роди не бил настъпил, лейди Ди била заведена насила в болницата и принудена да се подложи на операцията, за да може Уилям да бъде слънчевия бог.

Източници от двореца твърдят, че след като синът му се появил на бял свят, баща му Чарлз заявил „Това е краят“. Това е причината за Уилям доста често да се говори като за Антихриста.

А раждането му, впоследствие и раждането на брат му Хари, категорично доказва функцията, заради която Даяна е приета в семейството – да ражда деца, за да осигури наследници. След като това се случва, принцесата става излишна.

Освен това има съмнения, че Даяна е разбрала за рептилския произход на семейството на мъжа си като се е изпуснала пред своя приятелка, при това неведнъж, че те не са хора, а нещо друго.

Затова Даяна прави всичко възможно да се спаси от тях. Започва връзка с Доди ал Файед, а когато умира е бременна в третия месец от него, убеден е Айк. Това дете не е желано от рептилите, тъй като би могло да носи уникални гени и да бъде новият Хор.

Което ни отвежда отново на смъртта й и теориите, че тя не е случайна. Доказват го куп мистериозни обстоятелства и съвпадения на трагичния 31 август 1997 година.

Колата на принцесата и Доди се блъска в 13-я стълб на тунела, точно на мястото, където някога се е намирало светилище на богинята Даяна – нейна съименничка. В древността на същото това място са се извършвали сатанински и ритуали и жертвоприношения, показват историческите източници.

Има доказателства, че колата на лейди Ди е била радиоуправляема от МИ6. Пълна мистерия е защо 20 минути след катастрофата през тунела не минава нито една кола, въпреки, че това е едно от най-оживените места в Париж.

Очевидци разказват, че пътят е бил затворен по необясними причини. Един-единствен колоездач успява да премине, но само след няколко дена изчезва безследно. Повиканата линейка се бави ужасно много – между 75 и 100 минути, което се оказало фатално за принцесата.

За сравнение, при лошо време и задръстване, пристигането на медицинския екип отнема не повече от 11-12 минути. Най-фрапиращото е, че линейката стои минимум 30 минути пред болницата, без тялото на Даяна да бъде транспортирано вътре.

Какво се е случвало през това време в медицинската кола, остава пълна мистерия. Доказан факт е, че малко след смъртта на принцесата, са открити бележки, писани лично от нея, в които тя споделя опасенията си, че мъжът й иска да я убие в инсценирана катастрофа.

Но да се върнем отново на прословутата сватба на Уиндзор и защо тя е от такова значение за илюминатите.

Въпреки опитите да се насади мнение, че Кейт Мидълтън е „момиче от народа“, това изобщо не е вярно.

Илюминати никога не биха допуснали гените им да се смесват с гените на случайни хора. Малцина знаят, че херцогинята на Кеймбридж е свързана с рода на прословутата Ан Болейн.

Кейт е наследница на племенница на втората жена на Хенри VIII, а генеалози разкриват, че има роднинска връзка и с Джордж Вашингтон, първият президент на САЩ. Която я прави свързана и с елита на страната – идеален избор на един илюминат.

В теориите си Дейвид Айк разкрива и доста любопитни подробности около ритуалите на илюминатите. Това общество буквално е пристрастено към символизма и държи изключително много на спазването на йерархичната структура.

Илюминатите държат изключително много на ритуалите си, които спазват с педантична точност. Целта на тайните им церемонии е да свързват енергийните полета на земята като по този начин въздействат на цялата планета и съответна на умовете на хората като преобърнат съзнанието им и начина им на възприятие на нещата.

Дейвид Айк разкрива в „Най-голямата тайна“ подробности за ритуалите на Ордена на илюминатите, както и за календара им на събитията. Именно той стои в основата на правените от тях жертвоприношения.

Те винаги са съобразени с циклите на Слънцето, Луната и планетите, тъй като целта им е да използват тяхната енергия, за да осъществят плана си – а именно да установят пълен контрол над света и обитателите му.

Илюминати – тайното общество, контролиращо света
3.5 (70%) 4 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *