4 начина за лечение с кристали

Използвайте лечение с кристали, за да балансирате енергиите в тялото си – за емоционално и физическо изцеление

При лечение с кристали получаваме енергията на лековитите камъни.

Използвайте лечение с кристали, за да балансирате енергиите в тялото си

Използвайте лечение с кристали, за да балансирате енергиите в тялото си

Вижте 4 начин за лечение с кристали:
1. Дръжте ги близо до себе си
Това е един от най-лесните начини, но е също толкова ефикасен. Така ще черпите от енергията на кристалите през целия ден – носете кристал на верижка на врата си, на пръстен или друго бижу, а можете просто да го сложите в джоба си.
Също така можете да практикувате медитация с кристали – легнете и поставете кристалите върху тялото си, отпуснете се и останете така поне 30 минути.
2. Направете си кристална вода
Сложете кристал в чаша с вода и оставете да престои една нощ. Кристалът ще повиши енергийния заряд на водата и ще промени нейната структура – ще я направи лечебна. Ако започнете да пиете кристална вода, никога няма да поискате да пиете кафе отново.
3. Чакра –легло
Вземете 7 кристала, когато си лягате – по един за всяка чакра и ги наредете под матрака си, там където ще спите. През нощта тялото ви ще поеме енергиите на кристалите през чакрите, ще се свържете на енергийно ниво с вибрациите на кристалите и на сутринта ще се чувствате фантастично. Резултатите са удивителни. Сутринта ще бъдете енергични и жизнени и изпълнени с живот. Няма да повярвате докато не опитате.
4. Разпръсквайте любов
Чували ли сте някога за „Ubuntu“? Това е една африканска фраза, означаваща „Ние всички сме Едно. Как може един от нас да бъде щастлив, ако всички от нас не са? “
Трябва да разберете, че всички сме част от цялото и трябва да си помагаме взаимно. Можете да помогнете на приятел, който страда като сложите кристал в джоба му или някъде, където кристалът ще може да енергизира.
Когато един човек се излекува – на емоционално и физическо ниво, това помага за изцелението на всички.

4 начина за лечение с кристали
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *