Димитър Мангуров: Бойко ще бъде сменен от жена, Доган предотврати отцепване на части от България

Пророчество на Слава Севрюкова е вещаело завладяването на голяма част от Южна България от Турция. Бойко Борисов е точният човек начело на държавата, но ще бъде сменен от жена, казва Димитър Мангуров.

Ахмед Доган предотврати отцепване на части от Южна България и присъединяването им към Турция, твърди в свой окултен анализ езотерикът Димитър Мангуров в началото на своята нова лекция, произнесена на 27 декември във Варна, която можете да видите на запис по-долу.

Той започва беседата си с 35-минутно встъпление, провокирано от коледните събития в ДПС.

Това по думите му се налага, защото е бил осветлен, имал е откровение, да съобщи факти, които засягат всички българи.

Също така г-н Мангуров изнася твърдения, че след 2017-2018 година Бойко Борисов ще бъде заменен от жена, която ще поведе страната по нов път.

Димитър Мангуров за Дънов, Доган и Бойко Борисов

Димитър Мангуров по време на лекцията.

Според Димитър Мангуров България на три пъти изкупува тежка карма. Първият път е заради отношението на нашата църква и светската власт към богомилите. В резултат идва турското робство. Втория път отново църквата ни анатемосва учението на Петър Дънов. В резултат на власт пристигат комунистите.

На самия финал на комунистическия режим се осъществява Възродителният процес срещу турците, едно „огромно престъпление престъпление в края на ХХ век“. Така ние вързахме голяма карма, точно когато бяхме почти изплатили кармата си към богомилите – казва Мангуров.

Българският народ трябваше екстрено да започне да плаща тази карма с оглед на голямата роля, която му е отредена след 2017-2018 година.“

Вижте пророчеството ТУК: Слава Севрюкова за близкото бъдеще на България!

Българите сме основният народ на Земята, който се грижи за азовата еволюция на човечеството и съответно, както говорят всички велики български пророци от ХХ век, на българския народ му предстои блестящо бъдеще. „Започва се!“ – казва в лекцията си Димитър Мангуров.

За да се плати нашата обща карма, натрупана от преименуването на хората, представящи се за турци у нас, затова беше създадена ДПС. По какви причини – че всички там, начело с Доган, са от ДС, това са отделни въпроси.

ДПС беше мечът, камшикът в ръцете на Божествения свят, за да може да си плати кармата българският народ чрез мачкане, унижаване и ограбване от тази партия (брокерска и прочие, и прочие, работеща и за турските интереси). Да бъде мачкан нашият народ и унижаван по най-долен начин 25 години.

И след миналата година, когато изтекоха тези 25 г. „преход“, нещо трябваше да се случи. И то именно с партията ДПС, защото тя изведнъж стана сякаш излишна! Тя си изпълни задачата. И това се случи именно в началото на 12-те свети нощи, в изключително възлов момент в историята на Европа, използван от служби и така нататък, за да бъде атакувана България.

По-нататък в лекцията си г-н Мангуров пояснява, че Доган е знаел за предстоящо отцепване на части от България и присъединяването им към Турция.

То е било пророкувано още от Слава Севрюкова по комунистическо време. Тя е предупредила, че тази съдба може да ни се размине само ако сме будни и го предотвратим.

По-нататък лекторът анализира речта на Доган, произнесена на 17 декември, в нейната духовна светлина. Споменава, че Бойко Борисов е най-точният човек, който може да бъде начело на държавата, докато не дойде жената, която ще го смени. Бат’ Бойко е добра, но временна фигура.

Какво чудо се случи: Този, който е олицетворението на българския преход с всичките му „изми“ (от аудиторията се чува „баш най-големия изрод“), беше впрегнат от добрите сили!

димитър мангуров - започва се!

Започва се! – казва Димитър Мангуров

„Да впрегнем злото на работа за добро“ – цитира Мангуров думите, за които се твърди, че са третият Христов завет.

Само Христос може да го направи това нещо. Какви сили са принудили Доган да се преобърне така, това са подробности. Но затова той иска да придаде сериозност на думите си като казва „Аз не се ебавам“, когато става дума за това, че имал телепатичен портал.

Още едно пророчество ТУК: Слава Севрюкова и предсказанието за възмездие!

Той е знаел, че България можеше сега да осъмне окупирана от Турция, можеха да стигнат и до Пловдив, както вещае пророчеството на Севрюкова. Повече ще намерите в първите 35 минути на лекцията. Ето я и самата нея:

Димитър Мангуров: Бойко ще бъде сменен от жена, Доган предотврати отцепване на части от България
4.2 (84.12%) 34 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

12 коментара по “Димитър Мангуров: Бойко ще бъде сменен от жена, Доган предотврати отцепване на части от България

 1. Ходи да се гръмнеш бе Мангуров и не се сваляй на Бойко.Ти какво си мислиш,че ще те направи свой личен екстрасенс ли ?Той бил най точния човек ! Ти чуваш ли се какво говориш бе ? Може ли мутра да бъде държавник ?

 2. Не ми харесаха тези предсказания. Не може така да се говори мистериозно и нереално!

 3. И на нас не ни харесват особено много, госпожа. Но дали са реални или не, ще се разбере скоро! Иначе за говоренето, всеки може да си говори, както пожелае, ако има кой да го слуша. А Мангуров има добра аудитория!

 4. ТОЙ освен че е велик хидроинженер е и турски пъководец.
  ДОБРЕ ЧЕ Е НАРЕДИЛ НА ЕРДОГАН ДА НЕ ЗАВЗЕМА БЪЛГАРИЯ.
  Просташки брътвежи за прости хора!

 5. Очевидно не сте чели публикацията. В нея изобщо не се казва такова нещо. Но е приятно, че я разбирате така, както на вас ви допада. Защо ли пък трябва да я четете и да се хабите, нали?

 6. АКО ИЗУЧИТЕ МАЛКО АНТРОПОСОФИЯ И ИСЛУШАТЕ ЛЕКЦИИТЕ НА МАНГУРОВ ПРОЧЕТЕ КОДЪТ НА СЪТВОРЕНИЕТО, ПЪТЯТ КЪМ АЗА ПЪРВО ПРОУЧЕТЕ И ТОГАВА СИ СЪЗДАВАЙТЕ МНЕНИЕ БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЙ НЕШТО НЕВИ ДОПАДА МОЕТО ИЗКАЗВАНЕ

 7. Напротив! Даже много ни допада, макар да е твърде неясно, само с главни букви е и с минимално количество препинателни знаци, но е важно желанието да коментирате, което е прекрасно!

  Лекциите на Димитър Мангуров се опитваме да изслушаме, но не е толкова лесна задача. Въпреки това опитите продължават и по веднъж на седмицата си пускаме каквото има публикувано в YouTube и слушаме. Също така са интересни (и доста по-достъпни!) подкастовете на Стопанина Иван Стаменов от otizvora.com.

 8. kogato Mangurov se nauchi da govori po Bulgarski,a ne da slaga v vsiyaka lekciya chugdici kato Pralaiya, Manvantara Visch nisch Devakan i vsichko da metamorfozira v dumi bez da kage nesto sastestveno za 10-15 minuti govorene.koito iska da go sluscha e vse edano da se opitva da sedi na 2 stola 2 razlichni protivopologni ucheniya Pat na Lubovta po Darvoto na Jivota ot gore na dolu- P.Dounov- srestu protivopolognoto po patia na Chernata zmiya pat na Madrosta ot dolu na gore.ako varvisch po 2 patia ednovremenno ste zaboleesch ot rack.Prinzip izakoni dava Dounov ,a fakti R.Stainer.za BG e prigodeno na Dounov Uchenie na Biyaloto Bratstvo to e novo za ep.Vodolei.R.Stainer e krai za epoha Ribi i Zap.EU strani.

 9. Черпански, термините девакан, пралая и пр. са утвърдени в духовната наука, макар че на вас ви се виждат странни. Гледането на лекциите следва да върви паралелно с изучаването й, а за това е необходимо малко напрягане на мозъчето, но много хора предпочитат готова сдъвкана духовна храна. Ако чувствате, че лекциите на Мангуров са видока топка за вас, просто си гледайте Ст. Керев и подобни предавания за масовия немислещ човек.

 10. Е, не позна. Както обикновено.))))))

 11. Погледнете как говори П. Дънов защо Той избира да предаде Учението на Тайния-окултен Български език,вижте и изучете Звучащата кабала, за да видите съотношение на Духовни съшности,и тяхното влияние върху тяло и физиология на Човека,когато има смесване на езици и преводи на термини и понятия окултните значения на Смисъл и съдържание се размиват и изопачават-Виж и проучи МОК-1лекция 1922год и размишлявай върху нея-после се постарайте да научите и говорите Български по Кабалистичен начин, а не да привнасяте чужди термини от друг език,които звучат Кухо-Горното се отнася най-вече за Мангуров-много говори, но нищо съществено не казва-словото му няма сила,нито методи нито приложение, затова е празно прахосване на време, а и не може да бъде обективен спрямо 3-те мирогледа на материалисти, идеалисти и спиритуалисти,затворен е само в своите рамки и се семовъзвеличава,че това което говори е нещо елитарно,щом не може да го каже на прост български език,зад който да си построи космичните планетни и Духовни влияния.Слушал съм го много, но напредъкът му е малък,за жалост той слуша само собствената си гордости не приема забележки.

 12. Думите на Мангуров имат огромна сила, но за този, който може и да мисли, за Михаиловия човек, не за празноглавците от официалните църкви или белите братя (колко са бели е друг въпрос), които само размахват ръце, говорят кухо за братство и любов, а иначе са крайни егоисти и смятат паневритмията за здравословна гимнастика. Само който се е запознал в дълбочина с антропософията, е в състояние истински да разбере Словото на Учителя, останалите само демонстрират личните си недостатъци на характера,като плюят това, което не могат да схванат.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *