Ето какво вещае датата 12.12.2012 г.

Утре е 12.12.2012 г.

Уникално повторение 3 пъти на числото 12. Това положение ще бъде единственото до края на второто хилядолетие.

Утре е 12.12.2012 г. - Иисус Христос присъства духовно около нас

Утре е 12.12.2012 г. – Иисус Христос присъства духовно около нас

Подобно повторение на няколко еднакви числа в датата се нарича портално число. Предходното портално число беше датата 11.11.2011 г.

Нумеролози тълкуват датата 11.11.2011 г. по следния начин. 3 х 11 = 33 – това е Христовата възраст.

Двойката показва, че Христос ще се появи за втори път. Има предсказания за повторното идване на Божия син. Когато за първи път

Иисус Христос се ражда на Земята той изпълнява две много важни задачи.

Първата е да донесе новия Закон за Любовта, а втората – да изкупи натрупаните грехове на цялото човечество в продължение на поне 10 000 години.

Законът за Любовта показва, че всички сме равни пред Бога, независимо на какви се правим в дадения живот. Законът за Любовта ще ни отведе всички в Царството небесно. Чрез Закона за Любовта хората напредват духовно.

Преди да надвие смъртта, Иисус Христос беше принизен до най-ниското стъпало на хората в живота.

Той беше хвърлен в затвора, преживя безброй унижения, трябваше сам да пренесе огромния тежък кръст от затвора до Голгота. Този кръст беше голям, защото толкова големи бяха натрупаните грехове на хората през годините.

Самото разпъване между двамата доказани престъпници, забитите пирони в живата плът, пролятата кръв, безпомощното състояние на младия Иисус. В крайна сметка всичко това беше нужно на нас хората, за да можем да вървим напред в еволюцията.

Всички сте чували за изплащане на греховете – Господ наказва или изкупуването на кармата. Двете твърдения са равностойни. Един обикновен човек в един живот може чрез безброй болести, трудности, унижения и мъка да изплати собствените си грехове или най-много на семейството си.

Малките и големи грехове на милиарди хора не могат да бъдат изкупени от обикновен човек. С тази задача се беше нагърбил Богочовекът. Той изкупи греховете, свърши си работата, възкръсна от смъртта, възнесе се на Небето – прибра се у дома.

2000 години по-късно не Иисус в плът, а духовният Иисус отново се завръща при нас. Този път той ни помага всички ние да постигнем своята духовна еволюция.

Доказано е, че в нашия свят няма нищо случайно. Числото 12 носи особена сила и магия. 12 са месеците в една година, 12 са зодиакалните знаци, 12 са деленията на часовника. Иисус Христос е имал 12 ученици, припомня маг Зорница, цитирана от Стандарт.

Когато на Земята настъпи портално число, това означава, че от Космоса се спускат при нас духовни лъчи. Тези лъчи имат за цел да облъчат Земята с положителна енергия, за да могат хората да се пречистим от страха, лошотията, алчността, омразата. С помощта на тези вълшебни космични лъчи ще можем да се заредим с добро, любов и състрадание. Тези качества, на които ни учеше Христос са основата на духовната еволюция.

сподели бутон

Ето какво вещае датата 12.12.2012 г.
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Ето какво вещае датата 12.12.2012 г.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *