Всяка дзен мисъл подсказва, че щастието е умението да се радваме и да приемаме живота си, независимо от трудните моменти

Да бъдеш дзен е нещо като да си над нещата… Разбира се, това за повечето хора е изключително трудно занимание.

Но всеки има нужда от послание, което ще го вдъхнови и докосне дълбоко, за да изправи отново глава и да гледа напред. Ето защо подбрахме някои от най-силните думи, които са оставили в наследство редица мъдреци.

дзен

Следвайте тези дзен послания

Всяка дзен мисъл подсказва, че щастието е умението да се радваме и да приемаме живота си, независимо от спънките, с които се сблъскваме към даден момент.

Философията на Изтока определено предоставя една нова гледна точка. Това е дзен. Предполага се, че всички сме несъвършени, но и съвършени в същото време. Ако търсим отговорите на сложни въпроси, те са в нас.

Ако се лутаме и търсим светлина, тя е скрита дълбоко в душите ни. Всяко противоречие и загуба е тест към нашето просветление. Нужно е само да вярваме в себе си, да работим усърдно по целите си и да следваме пътя си.

Човешката същност има естествен стремеж да бъде в хармония с природата, а дзен е изкуство, чрез което опознаваме в дълбочина тези вселенски процеси. Публикуваме тези дзен мисли от сайта shtastieto.com.

нумерология
дзен

Дзен мисли, които ще ви вдъхновят за щастие

Ако са дошли при вас в точния час, споделете ги и с вашите приятели, вероятно те също ще имат потребност да ги прочетат.

 

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: