Хороскопът на древните келти
Хороскопът на келтите определя какво животно си според датата на раждане

Коя зодия си според Келтския хороскоп

Келтският хороскоп определя какво животно си според датата на раждане

Хороскопът на древния народ посочва какви черти притежава всеки, роден на определена дата  и какво животно му приляга.

Жерав  21 I – 17 II

Хората родени в този интервал се намират под знака на Уран. Те са мъдри и притежават невероятен ум и са родени за велики неща. Жеравите са духовно извисени личности и най-добре се сработват с Пчела и Лебед.

Тюлен  18 II – 17 III

Тюленът е подвластен на Нептун. Човек, роден под знака на Тюлен съчувства на всеки и е способен да се приспособи към всяка ситуация. Артист по природа, емоционален по дух, Тюленът е романтик и мечтател. Най-подходящи за него са хора от зодиите Видра и Гъска.

Мечка  18 III – 14 IV

Това са хора, които попадат под влияние на Марс. Мечките са смели, готови винаги за приключения и победи. Искат да победят на всяка цена и това ги прави понякога агресивни. Подходящи зодии за тях са Котка и Сова.

Зодия Змия 15 IV -12 V
Зодия Змия 15 IV -12 V

Змия  15 IV -12 V

Змията е подвластник на Луната и това я прави много изобретателна и гъвкава в различни ситуации. Това са хора, които често са магьосници или лечители. Семейството за тях е на първо място. Рабират се добре с представителите на Сьомга и Елен.

Пчела  13 V – 9 VI

Хората родени под знака на Пчела са хора с идеи, обаятелни и работохолици. Предизвикателствата не ги плашат. Те са под знака на планетата Вулкан. Най-добри контакти поддържат с лебед и Жерав.

Видра  10 VI – 7 VII

Видрата е под знака на Юпитер. Нейната добра интуиция й помага и трудно някой би я излъгал. Видрата умее да контактува с други хора , обича промените и далечните пътешествия.  Склонна е да помага на всеки човек, попаднал в беда. Допада си с Гъска и Тюлен.

Котка  8 VII – 4 VIII

Котката е земен знак. Нейната планета е Земята. Тя е предана към своите близки и е честна и лоялна, но не обича да се доверява на никого, дори на своите приятели. Котката е чувствена и загадъчна зодия. Хармония намира в отношенията си със Сова и Мечка.

Сьомга  5 VIII – 1 IX

Сьомгата е във властта на Меркурий. Тя е творческа личност, която е обречена да създава произведения на изкуството и шедьоври. Перфектно умее да анализира и наблюдава. Подхожда си със Змия и Елен.

Зодия Лебед – 2 IX – 29 IX
Зодия Лебед – 2 IX – 29 IX

Лебед  – 2 IX – 29 IX

Лебедът е подвластен на Венера и за него е най-важно е да обича и да бъде обичан, защото животът му без любов е безсмислен. Той е нежен, чувствителен и отзивчив в отношенията си. Подхождат му зодиите Пчела и Жерав.

Гъска  30 IX – 27 X

Гъската е под знака на Луната. Тя притежава остър ум, забавна е и е предпочитана от партньорите си,  защото никога не скучаят с нея. Артистична е, обича да прави планове за бъдещето и да спестява за лоши дни. Най и допадат зодиите Видра и Тюлен.

Сова  28 X – 24 XI

Совата е покровителствана от Плутон. Тя е спокойна и мъдра, с изключителен интелект,  което й помага да се измъква от тежки ситуации. Совата е отшелник по природа , но обича да е център на внимание. Партнира най-добре с Котка и Мечка.

Гарван  25 XI – 23 XII

Гарванът се намира под знака на Сатурн. Той е роден победител и и на всяка цена е готов да побеждава. Надарен с огромен потенциал, Гарванът се изявява в различни области. Най-добре се понася със Сьомга и Тюлен.

Елен  24 XII – 20 I

Покровител на Елена е Слънцето. Еленът е горд и честен и много независим. Обича да се грижи добре за себе си и винаги е център на внимание. Пътешествията са му в кръвта. Изключително си подхожда с Сьомга и Змия.

За Лиза Стоилова

Прочети още

Ето каква е любовницата Скорпион в леглото!

Скорпион. Жена и любовница в леглото. Дете Скорпион, как да го опознаем

Жената Скорпион: Каква любовница е в леглото? Особености на детето Скорпион. Ще разгледаме тези два …

Едно мнение

  1. не виждам за пчелата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *