Chovek Tigyr Samoubiistvo
сд

Смъртта прибра Човека-тигър след самоубийство! (ВИДЕО + СНИМКИ)

Смъртта прибра Човека-тигър  след самоубийството на американеца Денис Авнър, вписан в Книгата на рекордите на Гинес

Денис Авнър бе Човекът-тигър

Денис Авнър е познат на цял свят като Човекът-тигър, който е направил най-много корекции на тялото си, с което влезе и в Книгата на рекордите на Гинес. Изглежда, че смъртта е настъпила след самоубийство, сочат доказателствата на разследващите случая, пише “Хъфингтън Пост”.

55-годишният Денис Авнър посвещава целият си живот в името на фикс идеята да стане като тигър, заради което се подлага на редица операции – на бузите, устните, носа. Сменя си зъбите с такива на тигър, носи винаги опашка и си прави татуировки като окраската на тигър, поставя си и пиърсинг, за да изглежда още по-поразително като големите котки. Накрая обаче някаква душевна мъка от това, че хората не го разбират или липсата за борба за живот, го подтикват към самоубийство.

Човекът-тигър имира в жилището си в Тонопа, Невада, където полицията го открива мъртъв преди около седмица. До момента обаче са неясни резултатите от аутопсията, която ще потвърди вече известното и предполагаемото за края на живота му.

Денис Авнър е индианец, като един ден решил да се превърне в своя тотем, какъвто е тигърът, просто така го зовели древните духове, с което си спечели място в Книгата с рекордите на Гинес. Жалко е, че се срещна със смъртта толкова рано, посегнал на живота си чрез самоубийство.

Боян Петракиев

бyтoн зa cпoдeлянe

За Боян Петракиев

Казвам се Боян Петракиев. Завършил съм „Българска филология” и „Журналистика”. Част от екипа на Марс Медия съм от 2009 г., като основно работата ми може да видите в сайтовете Chudesa.net, Razkritia.com, Zasada.bg, Lechitel.net, Mamita-bg.com, Zdrave.ws, Figurata.com.

Прочети още

Спасяване на евреите в България (1943-1944)

Спасяване на евреите в България (1943-1944) или как комунистите са по-лоши от фашистите

Спасяване на евреите в България (1943-1944) и съдбата на националния герой Димитър Пешев или как …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *