Ясновидката Маг Джиляна, гадател

пирамида енергия
Пирамидата излъчва необяснима енергия

Пирамида на 3200 години е заредена с мощно енергийно поле

Пирамидата, на достолепната възраст от 3200 години, е открита преди 7 години в Босна.

Пирамидата, наречена „Пирамидата на слънцето”, която се намира на 30 км от Сараево в близост до село Високо, е заредена с мощно енергийно поле, обяви Семир Османагич, койот се занимава с нейното проучване. Това бе обявено на пресконференция в Любляна, съобщава ИТАР-ТАСС.

пирамида енергия
Пирамидата излъчва необяснима енергия

Османагич обяснява, че “Пирамидата на Слънцето” излъчва мистериозна енергия, идващата от дълбините й. При няколко други пирамиди в близост до тази също се наблюдават подобни аномалии, уточнява той.
Геофизиците смятат, че загадъчните емисии от енергия, които се излъчват от пирамидата се дължат на „енергийна машина”, датираща още от създаването им.
Археолозите обявиха, също така, че под пирамидата са открити подземни тунели, дълги няколко километра. До момента е проучен един от тях дълъг 600 метра.
„Босненските пирамиди” са открити за първи път за човечеството през 2005 година. Те са били покрити с дебел почвен слой, като преди тяхното откриване се е смятало, че това са естествени височинни образувания.
Най-голямата е наречена „Височица” и е висока 70 метра. По-късно Семир Османагич променя името й на „Пирамидата на слънцето”.
Смята се, че пирамидите са дело на човешка ръка и датират от преди 3200 години. Археолозите са на мнение, че са създадени от древните илири.

Ралица Илиева

За Ralica Ilieva

Прочети още

Spestyavane Pari Freelancer

Как да спестяваме пари като фрилансъри?

Когато решите да стартирате на пазара на фрилансърите, е нужно да огледате решението си не …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *