Ясновидката Маг Джиляна, гадател

Нешка Робева: Леля Ванга ми каза да прочета в Библията!?

Легендата на художествената гимнастика направи разтърсващи признания за отношенията си с Ванга

Името на Нешка Робева е неизменно свързано със  „Златните момичета на България“, но и с непримиримата й позиция по различни въпроси и специално за петричката пророчица. Заради близките отношения с Леля Ванга, както я нарича с уважение Нешка Робева, тя много пъти е била упреквана и дори в миналото е имала сериозни неприятности. В обширно интервю за 24chasa треньорката разказва доста несподелени тайни и между другото си припомня думите на Ванга, запечатали се в съзнанието й преди много години.

Нешка Робева я нарича с уважение "Леля Ванга"
Нешка Робева я нарича с уважение “Леля Ванга”

Спортистите са хора, като всички други – сред тях има и вярващи, и невярващи. Не може да се твърди, че суеверието им е непознато – почти всеки си има малък талисман или нещо друго, което смята, че му носи късмет. Известната треньорка не е суеверна, според собствените й признания, но е приемала съвети от мъдрата жена – например измивала със светена вода очите на децата (нали, ако не помогне, поне няма да навреди) и да се облича в сиво, когато пътува.  В особено трудни моменти Нешка Робева признава, че е търсила напътствия от Ванга за себе си. А такива тежки моменти в дългата й кариера не липсват. В такъв един момент, когато е изправена на кръстопът и търси грешките си, тя получава най-ценния съвет от Леля Ванга: „Прочети в Библията какво се е случило в деветия час!”. А точно в деветия час Христос извиква от кръста: „Господи, защо ме изостави!”.

Леля Ванга ми каза да прочета в Библията!
Леля Ванга ми каза да прочета в Библията!

Дълбокият смисъл в думите на Леля Ванга се разкрива пред нея после: вяра е необходима, за да преодолееш непреодолимото, вяра е необходима, за да простиш и да продължиш напред, казва сега Нешка Робева.

И след като Баба Ванга е дала този много полезен съвет, много ясно е, че трябва да се послуша. Това по-скоро е апел към всички хора да търсят Бог чрез вяра и четена на Библията и не само когато имат проблеми със здравето обикновено или други, но и във време на спокойствие и благополучие. Много хора, бизнесмени и други са споделяли, че след като четат Библията им потръгвал бизнеса или решаването на някакъв проблем. Това е за отбелязване, и е добре всеки българин да го прилага в живота си.

По този начин чрез четене и изучaване на Библиятa се е зародила Реформацията и са били постигани много неща в християнските държави, по-точно където се е разпространила тя. През следващите векове протестантските държава стават по-богати и силни във военно отношение и нашият народ е започнал Възраждането с четене на Библията и когато е изпитвал духовен глад.

"Славейковата" Библия и приносът за Българското възраждане.
“Славейковата” Библия и приносът за Българското възраждане.

Не случайно се подреждат събитията с Възраждането, превoда на Библията от Петко Рачов Славейков и след 7 години, след отпечатването на първото издание, идва освобождението на България. А числото 7 е божествено число на пълнота. Къдeто е Божият Дух, там е свобoда, пише в нея! Затова четете Библията, това е и Божията воля за нас смъртните човеци. От нея са извoрите на живота чрез Словото идващо от живия Бог, за нашата надeжда за вeчния живот в деня на първoто възкресение.

За Боян Петракиев

Казвам се Боян Петракиев. Завършил съм „Българска филология” и „Журналистика”. Част от екипа на Марс Медия съм от 2009 г., като основно работата ми може да видите в сайтовете Chudesa.net, Razkritia.com, Zasada.bg, Lechitel.net, Mamita-bg.com, Zdrave.ws, Figurata.com.

Прочети още

Топ ясновидци по телефона на Чудеса.Нет.

Ясновидци по телефона. Класация | Маг Вили от Феномени. Мнения, цени, ритуали

Проклятие проваля живота на млад човек

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *