Отслабване: Комбинацията между мед и канела е магическа!

Какво се получава, когато смесим мед и канела? Как се постига стабилно отслабване? Диета и напитка.

Килограми, калории, кантар, диета, отслабване – все думи, които са до болка познати за всяка дама, която иска да пребори наднорменото тегло и да се похвали с грациозна фигура и високо самочувствие. Повечето страдалци на тема „излишни килограми” са изпитали какво ли не, за да избягат от тима на дебеланковците, но без успех и това си е.

А чували ли сте за диетата с мед и канела. Най-вероятно да, но малцина са тези, които са повярвали, че по толкова лесен начин могат да се сбогуват с излишните килограми.

Магията е в пропорцията!

Защо обаче точно вие не опитате? Медът и канелата носят индивидуално магическо послание на всеки.

За целта не са ви нужни кой знае какви приготовления, а усилията, които трябва да положите, са почти минимални. Необходими са ви единствено мед, канела, прецизност и постоянство.

А ефектът – в огледалото!

Като за начало е добре да знаете, че трябва да използвате натурален, непастьоризиран мед, за да бъдете сигурни, че съдържащите се в него полезни вещества не са неутрализирани.

Следващото изискване – постоянството – задължава всяка сутрин на гладно и всяка вечер преди лягане да пиете по чашка с магическия разтвор от мед и канела.

А сега най-важното – приготвянето на магическата напитка за отслабване. За тази цел ви трябват ½ чаена лъжичка канела, 1 чаена чаша вода и 1 чаена лъжичка мед. Водата се оставя да заври, след което с нея се залива канелата. Когато поизстине, се добавя и медът.

Пие се половината преди сън, остатъкът – когато станем.

Звучи толкова лесно, че се чудя как още има пълни хора на планетата!

За Алекс Антонова

Прочети още

Съхранение на кърма

Съхраняване на кърма. Колко време трябва да продължи кърменето?

Как се извършва правилно съхранение на кърма (във фризера)? Колко дълго време трябва да се …

5 Мнения

  1. Гергана

    Колко килограна сеаляте с това и за колко време???

  2. Вече от един месец го правя този мед с канелата и ИМА резултат! ПРОДЪЛЖАВАМ!!

  3. Съотношението е 1/2 ч.л. канела, 1 ч.ч. вода, 1 ч.л. мед. Може да се приготви и по-голямо количество, важно е да бъдат спазени пропорциите. Водата се слага да заври, след това се залива канелата и се оставя да престои 30 мин. Медът се добавя, когато течността е изстинала, за да не бъдат разрушени ферментите. Половината смес се изпива преди сън, другата се оставя в хладилника и се изпива сутринта.

    Теглото и талията се регулират в резултат на пречистващия ефект на храносмилателния тракт. Канелата и медът унищожават паразитите (гъбички, бактерии и др.), забавящи храносмилането.

  4. СТЕФКА НИКОЛОВА НЕЧЕВА

    СИГУРНА СЪМ В ЕФЕКТИВНОСТТА НА ТАЗИ СМЕС НО МОЛЯ КАКВО СЕ СЛУЧВА В НАШИЯ ОРГАНИЗЪМ СЛЕД ПРОДЪЛЖИТЕЛНА УПОТРЕБА.

  5. Сигурна съм, че е адски полезен този смес, тъй като канелата е много добра подправка,ускорява и метаболизма,също и медът е невероятно полезен.Но искам да разбера от вас как точно се отслабва,причините за това отслабване,какво се случва в организма след приемането на този смес?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *