Ясновидката Маг Джиляна, гадател

Баба Ванга видя бъдещето
Баба Ванга, пророчицата

Баба Ванга видяла бъдещето и през 2012 г.

В пророчествата на Баба Ванга съдбовната 2012 година е Новото начало на духовно обединение

Ванга предсказва Второто пришествие: „Христос отново ще дойде на Земята… определени хора ще почувстват със сърцето си завръщането на Христос…. това е Той, който отново се връща при нас, както беше обещал…“ В пророчествата си Баба Ванга говори за едно ново начало – световно обединение на религиите.

Баба Ванга видя бъдещето
Баба Ванга, пророчицата

Познание от нов вид в науката, ще отвори вратите към духовното и то ще бъде осъзнато в по-висока степен, за да започне преходът към мир в света. Картините на световен мир и благоденствие, които пророчицата ярко обрисува в своите видения, много точно съвпадат с проектите, дейността и учението на корейския религиозен лидер Сан Мьон Мун. Ако се приеме, че той е предсказаният от Ванга Миротворец, то според нейните думи, от приемането му в душите на хората ще зависи мирът в света и издигането на хората към Господ. Преподобният Мун е известен тъкмо с успешните си усилия за междурелигиозно помирение и сътрудничество. И ако той е предсказаният от Баба Ванга Миротворец, то по думите й, от приемането му зависи установяването на траен мир и просперитет за човечеството. Сега царящата неприязън между религиите може също да се открие в думите на Ванга: „…различните религии искат да се възползват от каквото сварят, ама тяхното време си отива“. Едно обединително учение ще спре споровете, враждебността и разногласията от миналото и ще постави началото на светлото бъдеще. Всички ще разберат, че Бог е един и Той е наш всеобщ родител. Апокалипсисът не е катаклизъм, унищожаващ Човека и Земята, а е свързан с пречистването на душите, открили своя нов път и той ще се разкрие през 2012, са пророческите думи на Ванга.

Боян Петракиев

За Боян Петракиев

Казвам се Боян Петракиев. Завършил съм „Българска филология” и „Журналистика”. Част от екипа на Марс Медия съм от 2009 г., като основно работата ми може да видите в сайтовете Chudesa.net, Razkritia.com, Zasada.bg, Lechitel.net, Mamita-bg.com, Zdrave.ws, Figurata.com.

Прочети още

Какво точно представлява модерната рейки терапия?

Какво е рейки терапия? Сеанс. Цена, специалисти

По тракийска рецепта цери болни уникалната лечителка

2 Мнения

  1. Marem Maremov

    naistina tia mi pomogna the v.
    idia dali sinat mi 6te se obravi sled prestrelkata v dolni 4iflik I go spasixa baba Banga e naistina VELIKOLEPNA.

  2. Nina Davidkova

    naistina e taka.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *