Соня Заварчик е ясновидка и лечителка. Според нея България е под прицела на „Ал Кайда”

Соня Заварчик никога не дава интервю по желание на журналисти. Тя излиза със съобщения пред медиите, само когато прецени, че има какво да каже на обществото. По тази причина, Соня Заварчик е една от малкото дами със свръхспособности, която не се е забърквала в скандали.

Ясновидката Соня Заварчик: България застрашена от „Ал Кайда”. Починалите могат да се материализират

Ясновидката Соня Заварчик: България застрашена от „Ал Кайда”. Починалите могат да се материализират

Соня Заварчик живее и лекува в София. Тя никога не е била извън столицата, но за нещастие има жени, които решили да се подвизават под нейно име. Приемат страдащи в Бургас, в Сандански и по други градове. Оставили са мобилни телефони и така злоупотребяват с доверието на гражданите.

Някои от самозваните жени са много нахални. Имало една, която правела сеанси срещу 200 лева. Ако човек отидел при нея с по-малко средства, тя започвала да му крещи и го гонела. Псевдо ясновидката твърдяла, че баба Ванга й предала своята дарба, но това не е вярно, защото дарбите се дават само  от Господ.

нумерология

А съдбата на самата Соня е много интересна. Когато била малка, нейната майка починала. Баща й се оженил повторно, но мащехата, като в приказките, била много лоша жена. Тя не искала заварената дъщеря, даже правела опити да я отрови.

Макар бащата на Соня да бил военен, той бил мекушав по характер и никога не заставал на страната на своята дъщеря, за да я защити от лошата мащеха.

Соня живеела в сиропиталище. Един ден избягала, качила се във влака без билет и стигнала до Рупите.

Поела към върха на планината. По пътя изскочила една змия. Малката Соня не си спомня какви думи успяла да изрече, но змията мигом се обърнала и побягнала в храстите. Когато пристигнала при къщата на баба Ванга, там както винаги било пълно с хора.

В този момент баба Ванга заръчала да влезе момичето беглец. Попитала Соня защо е избягала и й поръчала да се прибере у дома, да не бяга повече, но да не яде от гозбите на мащехата, защото иска да я отрови.

И тогава баба Ванга й казала, че по планините е опасно. Попитала я за змията, при което Соня останала втрещена.

Соня има брат от втория брак на баща й. Момчето много обича Соня и често криело храна от майка си, за да я носи на Соня.

Соня преподавала теория на заваряването в Техническия университет, а дори направила парапета на терасата на един лекар, който спасил нейния син от казармата.

Момчето било в казармата. Един ден Соня получава видение, при което той стои свит в някакво помещение и трепери. Тя веднага отишла в казармата и по интуиция нахълтала в столовата. Наистина нейният син бил свит в ъгъла. Командирите правели извращения с войниците и ги карали да им слугуват.

Соня извела сина си без разрешение от поделението и го завела в болницата. Лекуващият лекар му издал документи, с които го освободили от казармата. Гузните офицери не посмели да повдигнат обвинение. А Соня направила парапета на докторската тераса в знак на благодарност.

За мъртвите Соня разказва,че не трябва да бъдат безпокоени по желание на живите, но те самите винаги се появяват, когато трябва да дадат насоки за някоя работа, за разрешаване на проблеми, за съвети към техните живи наследници и приятели.

Соня разказва как нейната покойна майка я вадела на ръце от водата, за да не се удави. Тогава Соня усетила допира от пръстите на покойната си майка. Това означава, че в подобни сюблимни моменти, безплътните покойници могат да се материализират.

Когато журналист от БЛИЦ попита Соня защо избухна складът до Петолъчката, тя отговори, че това е поръчков атентат и съвсем скоро ще се разбере кой го е извършил.

Соня напомня на българското правителство, че докато нашите войски се намират в Афганистан, ние сме под прицела на „Ал Кайда” и страната е в опасност.

Калинка Петрова

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: