Ясновидката Станка Ангелова: Джордж Клуни няма да се радва на дълъг брак

Второ дете за кралското семейство Уилям и Кейт Мидълтън – предрича гадателката от Златица Станка Ангелова

Джордж Клуни обаче, който наскоро се ожени, няма дълго време да се радва на щастлив брак – предвижда Станка Ангелова. Според нея характерите на актьора и младата му половинка били несъвместими.
„Петко Сертов е жив и дори контактува с двама души постоянно, проблемът при него е на битово ниво. През тази година ще си отиде знаменит българин, за когото дълго ще се говори и пише. Около Бойко Борисов има много жени, но няма да има брак. Албена Вулева ще се завърне в журналистиката, но не като водеща” – твърди ясновидката.
Stanka_Angelova_06„Българите ще продължават да емигрират, но хубавото е, че много млади хора във възрастта от 27 до 40 години искат да живеят в родината си и да я променят. С едно изречение – 2015 г. ще е динамична и е трамплин към по-доброто бъдеще на българина” – счита Станка Ангелова.
„Рублата ще се стабилизира напролет, а „Южен поток” не е загубена кауза, защото руснаците ще излязат с друга позитивна за нас алтернатива. Няма да е толкова голям отливът на руски туристи, както се прогнозира, нито масово ще разпродават имотите си у нас. Всъчност най-доброто дело на това правителство е създаването на Министерството на туризма. Това е отрасъл, който ще се развива най-добре у нас. Голям потенциал има пред балнеологията и целогодишния туризъм, което ще доведе до отваряне на работни места и създаване на доходи. Освен Черноморието ще се развива планинският туризъм. Банско продължава да се утвърждава като международна ски дестинация, но повече внимание ще се обърне и на Боровец, и на Пампорово. България има големи ресурси в областта на туризма и ще ги развива” – смята гадателката Станка Ангелова за 2015 година.
„В Русия ще има промяна на политик на висок държавен пост, в Турция очаквам стълкновения, в Гърция – бурни моменти. Докато в България, Сърбия и Македония положението ще е по-стабилно” – прогнозира ясновидката от Златица.

Ясновидката Станка Ангелова: Джордж Клуни няма да се радва на дълъг брак
4 (80%) 4 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *