Името на ясновидката Елена нашумя, след като преди 3 години позна с точност темите за кандидатстудентските изпити в два университета

„Магии има, но аз ги наричам негативна енергия. Тя може да бъде насочена към някого най-често от завист и злоба. Хората трябва да знаят, че всичко се връща обратно към този, който е поръчал намесата” – твърди ясновидката Елена.

„Човек не може да избяга от това, което му е писано. Дори и да промени пътя си, това ще е за кратко и някой ден пак ще стигне там, където му е предопределено. Всеки човек е способен да променя съдбата си с около 20 процента, а това е възможност по наше желание да я носочим в исканата от нас позитивна посока. Именно в това е силата на ясновидството – да можеш да помогнеш на човек за правилния избор” – смята Елена.

Тя направи предсказания за съдбата на някои наши известни личности. „Слави Трифонов ще си остане ерген. Сега има сериозна връзка, но тя няма да се увенчае с брак. Кармично му е предопределено да е сам. Сергей Станишев ще се върне в политиката, но отново ще бъде сам. Яне Янев ще вдигне сватба през пролетта, но наесен ще се оттегли от политиката и ще се разведе. В пресата ще се появят още разкрития за него” – предвижда ясновидката Елена.
споделяне на връзка

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: