ШОК И УЖАС! Ангела Меркел наследник на Хитлер!?

Ангела Меркел била дъщеря на Адолф Хитлер

Ангела Меркел, канцлерът на Германия може да се окаже наследничка на Фюрера. Според секретните документи на ЩАЗИ през 1954 година се е родило момиче, дъщеря на Адолф Хитлер, наречено Анджела. Меркел е родена на 17 юли 1954г, но според архивите на КГБ истинската дата на нейното раждане е 20 април 1954г. Ако това отговаря на истината се оказва, че дъщерята на Фюрера е родена на същата дата, като Меркел.

Ангела Меркел била дъщеря на Адолф Хитлер?

Ангела Меркел била дъщеря на Адолф Хитлер?

В спомените  на Карл Клауберг, който е един от нацистките „лекари на смъртта“ се срещат някои подробности за появяването на Ангела Меркел на бял свят. Клауберг лежи в съветски затвор, след края на Втората световна война. Щом руснаците разбират, че е изключителен учен го освобождават след 7 годишен престой в затвора. Не след дълго той става известен, като създател на изкуственото осеменяване.

Клауберг твърди, че е съхранил дълбоко замразен материал от сперматозоидите на Адолф Хитлер, което заинтригува руснаците. Според някои твърдения съветските тайни служби са извършили таен експеримент. Довели в Съветския съюз сестрата на Ева Браун-съпругата на Хитлер и я заплодили с пробата на Фюрера. На бял свят се появява момиче. Ако наистина всичко казано до тук отговаря на истината стряскащо е съвпадението на рождените дати на Меркел и тази на предполагаемият й родител – 20 април.

Истина ли е или световна конспирация!?

Истина ли е или световна конспирация!?

Малко след раждането на детето САЩ, Русия и Ватикана сключват тайно споразумение, според което настойничеството над дъщерята поема католическата църква. Тогава се дава лъжлива дата и име- Ангела Доротея Кеснер. За баща вписват Хорст Каснер, пастор в лутеранска църква, а за майка учителката по немски и английски език- Херулинд.

В тайното споразумения на трите страни било предвидено, че Ангела ще получи международна власт, когато начело на католическата църква бъде избран Папа с германски произход. След кончината на Папа Йоан Павел II начело на Ватикана застава нациста Йозеф Ратцингер, който по-късно става Папа Бенедикт XVI. Това се случва на 20 април 2005 година. Случайно ли е или не, но това е рождената дата на Адолф Хитлер.

През 1977 Ангела Доротея Кеснер се омъжва за за физикът Улрих Меркел и става госпожа Ангела Меркел. Двамата се развеждат през 1982 година. След време Меркел става канцлер на Германия отново на същата дата, на която е роден Адолф Хитлер.

Твърде много съвпадения на дати и събития, за да приемем това за чиста случайност. Не можем да твърдим със сигурност, че Меркел е дъщеря на Фюрера. Възможно е да си е чиста проба конспирация.

ШОК И УЖАС! Ангела Меркел наследник на Хитлер!?
3.5 (70%) 6 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “ШОК И УЖАС! Ангела Меркел наследник на Хитлер!?

  1. Много интересен научно-фантастичен разказ! Авторът трябва да бъде предложен за Нобелова награда.

  2. А за Боко Тиквата нещо да кажете? Като го гледам какви ги върши ми се струва, че корените са му чисто турски.

  3. А пък Вълко Червенков се оказа, че е детето на Вълка и Червената шапчица, разбираш ли…

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *