Чупакабра не е безсмъртен демон – вижте това (ВИДЕО)

Най-сетне един от тайнствените чупакабра попадна на мушката на ловци

Има вече много свидетелства за хванати същества, които местните наричат „чупакабра“, но със заключението учените не бързат. Дали така ще е и с последния случай, за който разказва руската НТВ не се знае.

Чупакабра застрелян край село Сенное

В краснодарското село Сенное е убит хищник, който по думите на местните е кръвопиецът чупакабра. В последните няколко месеца  хищникът започнал да обикаля много често селските дворове. Жертвите му са затворените в клетки зайци и кокошките, но той не ги яде, а само им изпива кръвта. При това, както разказват местните, като сочат следи от неговите нокти, съществото е дяволски изобретателно и успява да се промъкне без да разлае кучетата. След като се разчуло за нападение на чупакабра над човек, цялото село се въоръжава и започва големият лов. Местните ловци няколко пъти попадат на следи от тайнствения звяр, но трудно някой успява да го вземе на мушка. Пьотр Паевский няколко дни дебнал около селото, но да застреля тайнствения звяр могъл едва на петия път, след което го закопал. Трупът на чупакабра после бил изваден и докаран в село, за да се успокоят хората. По предложение на журналистите трофеят е опакован и изпратен за анализ от специалисти, за да се каже най-сетне откъде се взе това странно същество.

Трупът на чупакабра е изпратен за изследване

Тайнственото създание чупакабра повдига много въпроси и въпреки търсенето на евтини сензации, съществува проблем. Многобройни са случаите, в които чупакабра после се оказва плъх, чакал или подивяло куче. Учените не смеят да залагат авторитета си с обявяване на нов животински вид, но мълчат и по въпроса възможна ли е толкова бърза мутация след Чернобил, а дали чупакабра не е лабораторно създаден демон-убиец – отговор няма.
Боян Петракиев

Чупакабра не е безсмъртен демон – вижте това (ВИДЕО)
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *