Чудо! Лечебни камъни гонят всички болести

Лечебни камъни подмладяват организма и се борят с редица заболявания

Ако сте болни, отпаднали, уморени или пък просто искате да изглеждате по-млади и красиви, чудодейните лечебни камъни ще Ви помогнат.

Чудото на природата се среща в Родопите и именно заради него се счита, че местните жители живеят толкова дълго.

Клиноптилолитов зеолит. Чудите се какво е това сложно наименование? Ето и отговора – така се нарича камъкът, който цери болести и подмладява целия организъм.

Родопчаните твърдят, че водата, в която е престоял зеолитът има лечебни свойства, а ако я консумирате по-дълго време ще усетите, че кожата Ви се опъва и Вие изглеждате по-млади и красиви.

Погледнат под микроскоп, минералът има формата на пчелна пита. В малките дупчици на камъка всъщност се събират всички вредни елементи. Той служи като сито за опасните за организма вещества. Поставен във вода, зеолитът я пречиства от лошите съставки и я прави полезна за организма. Един зеолит е достатъчен, за да пиете бистра вода.

Камъкът се слага на дъното на съда – бутилка или кана, прозрачната течност се налива и се оставя да престои една нощ. На следващия ден животворната напитка може да бъде консумирана. Важно условие е водата, с която заливате зеолита да не бъде силно минерализирана.

Лечебните камъни могат да се намерят в Родопите

Лечебните камъни могат да се намерят в Родопите

Твърди се, че лечебните камъни са панацея за всички болести. Приемът на вода от природното чудо води до прогонването на редица болести.

Препоръчва се да консумирате „живата вода” при камъни и песъчинки в бъбреците, диабет и други болести, свързани с обмяната на веществата, хипертония, язва, колит, гастрит, сърдечно-съдови заболявания. За лечебната течност се твърди, че може да излекува дори онкологични болести.

Зеолитите имат и други ползи за тялото. Ако се чувствате прекалено изтощени, ако не харесвате кожата си, която е придобила неприятен вид под въздействието на времето, доверете се на чудодейните камъни.

Родопчаните вярват, че вълшебната вода подмладява тялото както отвътре, така и отвън.
Природното чудо има още едно много важно свойство. Камъните имат успокояващо действие върху организма. След приема на вода, в която има лечебни камъни, Вие бързо ще се отървете от безсънието, напрежението и депресията.

Може да е много полезен зеолитът, но нашите продажни политици продадоха ( или дадоха на концесия) на гръцка фирма находищата със зеолит в Родопите. Сега там не можем да стъпим, мястото е оградено, може би не навсякъде.

Чудо! Лечебни камъни гонят всички болести
4.3 (85.45%) 11 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Чудо! Лечебни камъни гонят всички болести

  1. Къде и в кой регион на Родопите да се търси този камък?

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *