Вече сте срещали името му, но все още не сте запознати с всички свойства на чудото клиноптилолит

Чудото клиноптилолит определено заслужава повече внимание, отколкото българите му отделят.

Винаги чакаме да дойде продукт отвън, да ни го натрапят с бурна реклама и да го обявят за панацея. А всъщност родината ни притежава такива богатства, че можем сме по-стабилни не само финансово, но и в здравословно отношение.

клиноптилолит

Удивителният минерал все още се подценява

Родопите са пълни със залежи на клиноптилолит, известен също с името си зеолит. И само си представете, че Световната организация на учените го е обявила за минерала на 20 век, а ние го пренебрегваме тотално. Да, някои от нас вече са проверили вълшебния му ефект, а други все още имат нужда да се запознаят със свойствата му.

Клиноптилолитът има качества, благодарение на които може да се употребява в няколко отрасъла на промишлеността, както и в животновъдството, космонавтиката и медицината. Жителите на региона, където той най-много се среща, го ползват предимно във водата си, понякога добавят и в храната си, а те неслучайно са дълголетници, нали?!

Популярна е неговата пречистваща за организма роля, той се състои основно от алуминий, силиций и кислород. Няма никакъв проблем да го консумирате, защото не е токсичен и не е опасен дори за бременни и бебета.

Уникалното му действие се дължи на скелета на структурата му, която наподобява пчелна пита. Ако го поставите в чашата си с вода, той премахва всички вредни съставки от нея, а после я обогатява.

Несъмнено ползите са изключителни, но за жалост камъкът си остава все така не толкова разпространен в бита.

нумерология

За какво служи клиноптилолит

Насища с кислород тялото, сваля се излишно тегло, което се задържа заради шлаките. Абсолютен детоксикатор!
Може да абсорбира радиоактивни елементи.
Мускулите стават тонизирани и не задържат млечна киселина.
Грижи се за алкално-киселинния баланс.
Бъбреците и жлъчката изхвърлят песъчинките си.
Ако се изпотявате заради нервно напрежение, може да смесите 150 г от минерала с 50 г ябълков оцет или сок от лимон. Пийте сместта три пъти през деня.
Кръвното налягане няма да варира, ще спите спокойно, няма да се чувствате напрегнати.
Имунната система ще заработи много по-ползотворно.

Веднага ще усетите подобрение в храносмилането, ако редовно взимате клиноптилолит. И това са само част от неговите магически проявления, в които ще имате възможността да се уверите и сами.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: