ЧУДО! Червило струва колкото един лек автомобил (СНИМКИ и ВИДЕО)

Най-скъпото червило, което някога е било сътворено е на Guerlain

Неговата цена е само … 62 000 щатски долара. За толкова пари човек може да си купи автомобил или жилище, но някои предпочитат да броят крупната сума за нещо дребно, което може да се побере в дамския несесер.

Едно червило, един автомобил или едно жилище?

Едно червило, един автомобил или едно жилище?

Guerlain кръстиха най-скъпото червило в света с името „KissKiss Gold and Diamonds“ (Да целуваш злато и диаманти).

Червилото на Guerlain е разработено в 15 варианта, които са подбрани от известния френски гримьор Olivier Echaudemaison, писа kozmetikata.com.

Явно не толкова ценно е самото червило, колкото неговата опаковка, която е изработена от 18-каратово злато. 110 грама от благородния метал с по-висока проба е инкрустиран с 199 диаманта. Ако клиентката (или клиентът – вече не само жени употребяват червило) желае, върху златната гилза може да бъде гравирано нейното / неговото име.

18 карата злато и 199 диаманта

18 карата злато и 199 диаманта

Уникалното и най-скъпо червило в света на Guerlain се предлага в комплект с четка, които са поставени в малка елегантна велурена торбичка.

Най-скъпото червило на Guerlain може да бъде закупено само от няколко предварително избрани бутици – „Bergdorf Goodman“, „Neiman Marcus” в San Francisco, „The Breakers West” в Palm Beach или от „Epcot“.

Компанията за козметика и парфюмерия на Guerlain е известна и с други козметични чудеса. Именно на нея дължим първото автоматично червило.

ЧУДО! Червило струва колкото един лек автомобил (СНИМКИ и ВИДЕО)
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *