Носите червен конец и смятате, че това е всичко, което трябва да знаете за цветовете…

Не е достатъчно само да си сложите червен конец на ръката и да решите, че владеете силата на цветовете.

Да, предполагаме, че сте го видели от приятелката, съседката, нейната позната или сте прочели, че той пази срещу уроки. Вярно е, че не е нужно да сте експерти, но един по-дълбок поглед върху значението на “боите”, съвсем не е излишен.

червен конец

Всеки цвят има своята тайна, не е само червеният конец

Не е лъжа, че червеният цвят има невероятна мощ, но той не се свързва само със защита или отблъскване на негативната енергия. Всички цветове влияят на енергията ви, както и на настроението.

А понякога вие ги избирате подсъзнателно, насочвате се към този, който импонира на състоянието ви. Често това е грешка, защото така засилваме душевния си дискомфорт, но пък от друга страна, не е напълно забранено да следваме вътрешния си подтик.

Все пак хубаво е да сме нащрек и да следим дали не затъваме прекалено в дадени цветове. След като вече сте горд носител на модерния червен конец, то е хубаво да знаете и следните насоки при съчетаването на цветовете.

За да бъдете успешни най-удачните комбинации са от червено и оранжево, червено и златисто, оранжево и синьо, розово и сиво. Червено и оранжево се грижат за радостта ни, така че ако ви е скучно, тъжно или сте отегчени от живота, ползвайте тях.

Червено и златисто са пък за хората, които искат материални придобивки. Оранжево и синьо пази също като прословутия червен конец, те са цветове, които ще ви съхранят далеч от недоброжелателите, посочва изданието occult-times.com.

А с розово и сиво ще бъдете понесени на ръце от любовната вълна.

Не е много благоприятно да смесвате червено и синьо, оранжево и виолетово, оранжево и черно. Те носят депресия, натоварват емоциите, хората стават разсеяни и не умеят да бъдат убедителни, когато трябва.

Експериментирайте!

Защото не се знае кой от съветите е идеален за вашата индивидуалност, може пък да се окаже обратното… Споделете ни в коментарите, ако имате опит с цветовете и червения конец.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: