Как да учим чужд език с помощта на медитация

За да се научи лесно чуждестранен език, е необходимо да се активира само една чакра, която отговаря за езика. Тя се нарича Лана чакра и се намира в горната част на гръбначния стълб, приблизително на мястото, където е основата на езика. Чрез специална медитация може да се отвори тази чакра.

Тази медитация трябва да се практикува най-малко веднъж седмично в продължение на един час. Погрижете се в стаята да бъде тихо. На компютъра или на плеъра трябва да сте задали да звучи реч на чуждия език. Най-добрият вариант е да се намери аудиокнига с любимо ваше произведение.

За да се започне медитацията е необходимо да се заеме удобна поза. Концентрирайте се върху дишането си, защото чрез него се освобождава ума от всички излишни мисли. Трябва да се мисли само за чуждия език. Той трябва да стане като отделна вселена. Вслушвайте се в непознатите думи и се опитвайте да хванете тяхната мелодия.

нумерология

Трябва да разпознаете хармонията от звуците, които чувате. Това ще стане още по-добре, ако във въображението ви изникват картини от страната, чиито език вие слушате и искате да научите. Всички тези процедури ще ви позволят да активирате своята Лана чакра. След като отворите своята чакра, обучението на чужд език, ще стане много по-лесно.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: