Ясновидката Маг Джиляна, гадател

Цеца Величкович
Цеца Величкович

Ексклузивно интервю с Цеца Величкович – кралицата на сръбската музика! (ВИДЕО)

Здравейте! Как сте? Как се чувствате в България?, попита Нина Александрова Цеца Величкович за 6-годишнината от предаването на Мартин “Карбовски: Директно”

– Благодаря. Чувствам се чудесно тук. Обичам да идвам, тъй като смятам, че тук имам доста публика. Винаги е било удоволствие за мен, защото си прекарвам прекрасно. Вие много обичате музиката… И умеете да се забавлявате!

Вие сте кралицата, богинята, детето чудо… на сръбската музика.

Как си завоювахте тези имена? Разкажете за пътя. Как от малко градче в провинцията, стигнахте до тези световни стадиони?

– Това е холивудска приказка.

Знаете ли, когато силно обичате нещо и насочите своята енергия към него, нито един успех в живота не се постига лесно. Много са нещата в живота, от който съм се отказала, за да бъда това, което съм днес, но и чрез своята работа, чрез някои други неща и ситуации съм компенсирала онова, от което именно съм се отказала. Винаги има някакъв баланс.

Просто имах късмет и винаги съм имала достатъчна смелост да променя някои неща. Чрез музиката да изрека, може би много по-остри, по-конкретни неща, които по времето, когато аз се появих, никой не изричаше. Заслужава си понякога в живота човек да бъде смел и твърдоглав, упорит.

Цеца Величкович
Цеца Величкович

Обичате ли да знаете бъдещето си?

Ходите ли да ви предсказват съдбата?

– Не. Бях много млада, когато започнах да се занимавам с музика. Бях на 14 години, когато записах първия си албум. Била съм дете…Още повече, когато сте публична личност, тогава много неща се знаят от обществеността, всичко се знае като на длан – кога сте родени, хороскопът ви и др. А хората, които се занимават с това, умеят да бъдат добри психолози. И малко оттук, малко оттам и историята е направена, но досега, каквото и да съм прочела в медиите, никой нищо не ми е познал, та да се ръководя от написаното. Винаги съм се ръководила от личната си интуиция – и разбира се, съм от онези хора, които се вслушват в съветите от страна на роднини, близки приятели и сътрудници, но основно се вслушвам в себе си. И винаги, когато не съм го правила – съм грешила!

Цеца ВеличковичХората имат нужда от красива любов във време на криза. История като приказка.

Разкажете за своята любовна история.

– Аз имам един брак зад гърба си, две прекрасни деца. Тoва беше една голяма любов и …за съжаление…една тъжна житейска любовна история, но животът продължава нататък. Просто човек не е в позиция да повлияе на много неща в живота, да ги предотврати или промени, да ги заобиколи. Това е животът! Надявам се, че отново ще се влюбя. СМятам, че човек може да обича, докато е жив, няколко пъти в живота. Всичко зависи от човек, доколкото той е искрен, докато може да дава и да получава любов…Но  това не се среща често. Любовта не се търси, тя се случва! Да, за съжаление. (Смее се.)

Как може толкова хубава жена, самата Цеца Величкович да е сама?

– Мъжете не обичат особено силните и самостоятелни жени, тъй като, всъщност това са мъже, които са несигурни в себе си. Покойният ми съпруг обичаше точно това, че съм самостоятелна и силна, но той беше самоуверен и реализирал се човек и на него му беше необходима именно такава жена – самоуверена и силна… А аз, иначе, също не обичам слабите мъже.

Цеца ВеличковичОбичате ли да се връщате назад в миналото?

Търсите ли? Имате ли още въпроси без отговор, свързани с убийството да кажем?

– Това са излишни въпроси.

Няма връщане назад…няма връщане назад. Както вече казах, имам две деца. Старая се изцяло да им се посветя. Да направя от тях добри хора. Да ги образовам. Това са целта и смисълът на живота ми.

Виждате ли Аркан в децата си?

– Разбира се, та той е техен баща!

Какво са взели от неговия характер?

– Не знам, притежават смесени черти – и мои, и негови.

Важното е, че комбинацията е добра.

Сънувате ли го понякога?

– Разбира се. Да, да, да… Понякога много често, понякога по-рядко. Но го сънувам.

Следите ли знаците, които той ви дава?

– Не обръщам внимание на това. Не тълкувам сънища. Предпочитам реалността…

Цеца Величкович и Бойко Борисов
Цеца Величкович и Бойко Борисов

Като казахте реалност…интересувате ли се от политика?

– Само като гражданин на страната. Политиката не е в моята сфера на интереси, защото аз съм човек на изкуството.

Сърбия трябва ли да стане част от Европейския съюз?

– Това е нещо, което трябва да се случи и смятам, че Сърбия е на прав път. В XXI-ви век и разбира се в цивилизования свят, не трябва да има разделение – едни да са част от този свят, а други – от онзи или част от Европа.

Смятам, че Сърбия върви в чудесна посока и в най-скоро време ще влезе в Европа.

Цеца Величкович Националист ли сте?

– Да, националист съм, но в рамките на патриотизма, обичам страната си, уважавам всички останали религии и нации, тъй като, който не обича своето, не обича и чуждото. Но във всички случаи, точно казано, който не уважава своите, не би могъл да уважава и другите. Но не съм екстремна или крайна, тъй като смятам, че всяка крайност е лоша!, заяви Цеца Величкович специално за предаването на Мартин “Карбовски: Директно” по случай 6-годишнината му.

Интервю на Нина Александрова

Боян Петракиев

За Боян Петракиев

Казвам се Боян Петракиев. Завършил съм „Българска филология” и „Журналистика”. Част от екипа на Марс Медия съм от 2009 г., като основно работата ми може да видите в сайтовете Chudesa.net, Razkritia.com, Zasada.bg, Lechitel.net, Mamita-bg.com, Zdrave.ws, Figurata.com.

Прочети още

Най-добрият тест за хазартна зависимост.

Тест за хазартна зависимост. Как спрях хазарта? Има ли спасение?

Най-добрият тест за хазартна зависимост. История как спрях хазарта. Има ли спасение и излекувани от …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *