Със своята нова формула, с която се появява на пазара за хранителни добавки, Витаглд слим става един от предпочитаните продукти за отслабване, който спомага и за нормализиране на обмяната на веществата в организма. Един от най-важните елементи, който се съдържа в продукта за отслабване е елементът хром.

Сам по себе си хромът спомага за метаболизма на въглехидратите в организма. Както знаем, те са важна съставка от нашето меню, тъй като ни дават енергия. Това, което можем да кажем с малко думи, че прави хромът, е да нормализира нивата на инсулин, а оттам и на кръвната захар. Оттам следва, че намаля гладът за прости въглехидрати, който понякога ни обзема. При недостиг на хром, организма се старае да си набави необходимите нива на въглехидрати чрез най-лесният и достъпен начин – сладко.

VitaGoldSlimИменно заради това и хромът е една от най-важните съставки във Витаголд слим, която превръща продкта в ефикасен апетитсупресор.

нумерология

И макар да е толкова необходим, дневните нужни дози на хрома за възрастен човек, са много малки – едва между 0.4 и 6 мг. Но тези ниски нива пазят съцето и са чудесна профилактика срещу диабет. А диабетът спокойно може да се отнесе към една от болестите-бичове на съвременния човек.

Как точно действа хрома и как би ви подействал, добавен във Витаголд слим? Елементът участва в глюкозния метаболизъм като засилва ефектите на хормона инсулин. Последният пък се секретира от бета-клетките на панкреаса, поради получен сигнал за увеличени нива на глюкозата. Той намалява тези нива. Свързвайки се с инсулиновите рецептори по клетъчната повърхност, това води до навлизане на глюкозата в клетките. Хромът от своя страна си взаимодейства с инсулиновите рецептори, като осигурява на клетките глюкоза, а оттам и предотвратява повишаване на нивата на кръвната захар. Което е чудесно за всеки здрав човек. Ето защо Витаголд слим се превръща в едно помощно средство не само за премахване на излишните килограми, но и в помощник на сърцето и защитник от бича на диабета.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: