В Канада и Калифорния подготвят закони ограничаващи Християнството в училищата

В Канада и в щата Калифорния се очаква да гласуват законопроект забраняващ Християнството и книги против ЛГБТ в училищата и по отношение на сексуалната ориентация

Канада подготвя закон ограничаващ Християнството в класните стаи.

Върховният съд на Канада забрани на християнските училища и колежи да преподават библейски ценности, защото Библията не подкрепя визията на правителството на Трудо за „разнообразието“ и следователно е „вредна“ за ЛГБТ (LGBT) и мюсюлманските студенти. Това е един ненормален закон срещу Християнството в цивилизована страна.

Вместо това училищата в Канада са насърчени да възприемат общи основни ценности, като например да поръчат на деца на шестгодишна възраст да оспорват сексуалната си ориентация и полова идентичност, като ги учат как да използват редица зеленчуци като секс играчки и да насърчават прилагането на аналния секс.

Християнските колежи и университети ще бъдат лишени от акредитацията си, ако продължат да популяризират библейските стандарти и ценности. С други думи, най-висшият канадски съд е постановил, че Християнството и образованието са несъвместими, пише yournewswire.com.

В християнските университети се изисква учениците и преподавателите да живеят според основни християнски стандарти. Това означава, че за да бъдеш студент или член на факултета в добро състояние, не можеш да извършиш блудство или прелюбодеяние, нито пък да се включиш в хомосексуални отношения.

В Канада и в щата Калифорния се очаква да гласуват законопроект забраняващ Християнството и книги против ЛГБТ в училищата

В Канада и в щата Калифорния се очаква да гласуват законопроект забраняващ Християнството и книги против ЛГБТ в училищата

Няма нищо изненадващо с тези изисквания, има хиляди училища в Северна Америка със сходни стандарти. Те включват християнски училища, християнски колежи, библейски училища, семинари и университети.

Тези стандарти отдавна са част от задължителния завет на определени университети, който изисква „всички ученици и преподаватели да преследват свят живот“, характеризиращ се със смирение, саможертва, милост и справедливост и взаимно подчинение за доброто на другите. Това изисква членовете да се въздържат от използването на вулгарен език, лъжа или измама, кражба, използване на унизителни материали като порнография и сексуална интимност, която нарушава святостта на брака между мъж и жена.

Тези изисквания възпрепятстват лесбийките и хомоскесуалистите от ЛГБТ да посещават предложеното юридическо училище и те можели да имат някаква вреда там.

Заради библейското учение и ценностите на Християнството. Това вече е мястото на битката и конфликт. Да заменят християнските ценности, за да угодят на обратните и мюсюлманите. По всичко става ясно, че целта е заговор срещу цивилизования свят и срещу човечеството. Нарушението на Божиите закони и морала води до рушене на устоите на държавите. С подобна цел се опиват да наложат и Истанбулската конвенция за защита на жените, в която е записан текст и за правата на обратните и намесата в училищата.

В САЩ в щата Калифорния се подготвя законопроект ограничаващ Християнството, който да забрани разпространението на книги срещу ЛГБТ.

Очаква се калифорнийската асамблея да гласува законопроект, който би могъл да забрани книгите и консултирането, за християнско преподаване на сексуалността, представяйки християнските възгледи, че половата идентичност трябва да съответства на биологичния пол и че сексуалната активност е запазена за брака между мъж и жена.

Законопроектът за асоцииране 2943 (AB 2943) ще измени Закона за правни средства за защита на потребителите, за да забрани като „нечестни или измамни действия или практики … продажба или лизинг на стоки или услуги“, които насърчават „усилията за смяна на сексуалната ориентация“, пише pjmedia.com. Ако го приемат, този закон ще даде възможност на всяко ЛГБТ лице да се противопостави на каквото и да е добро или услуга, обещаваща свобода от нежелано привличане на един и същи пол или дисфория на пола (постоянното условие за идентифициране с пола, противоположно на пола по рождение), като „измамна“.

Законът за правни средства за защита на потребителите, приет през 1970 г., забранява нелоялните търговски практики, за да се защитят измамени или подведени потребители. Както обяснява АВ 2943, „Съществуващото законодателство разрешава на всеки потребител, който е в ущърб на тези неправомерни практики, да предяви иск срещу този човек, за да си възстанови обезщетенията.“

Новият законопроект ще добави „усилията за промяна на сексуалната ориентация“ към списъка на забранените практики. АВ 2943 определя тези усилия като „всякакви практики, които се стремят да променят сексуалната ориентация на индивида. Това включва усилия за промяна на поведението или изразяване на пола или за премахване или намаляване на сексуалните или романтични атракции или чувства между лица от един и същи пол“.

Този закон може и да е от полза за обществото, докато дава възможност да се противопоставят хората срещу неправилното им идентифициране с пола, противоположно на пола по рождение. Също и забранените практики, които се стремят да променят сексуалната ориентация на индивида при условие, че тя е нормална.

Хомосексуалността е считана за психично заболяване до 1973 г, когато след протестиране на хомосексуалистите през 1971 г., че те не са психически болни, това становище е отменено. Това решение се потвърждава от гласуването на членството в APA и хомосексуалността вече не е включена в седмото издание на DSM-II, издадено през 1974 г. Оттогава е прието, че това е поведение на здрави хора. Някои хора се раждат с дисбаланс на хормоните поради някакви причини в майката (например вземането на противозачатъчни хапчета през бременността) и стават хомосексуалисти. Така, че в някои случаи може да се определи като заболяване, но това по-точно могат да определят лекарите и са по-редки случаи.

Християнските ценности.

В Библията също не се оправдават хомосексуалистите като болни хора, а се третира поведението им като грях. Поради този грях и други подобни свързани с разврата, содомия (включително и полови актове с животни), хомосексуалност и т.н. са били унищожени древните богати и красиви градове Содом и Гомор и още няколко с тях.  Към тези грехове на Содом се отнасят и отказът на хората да помагат на бедните и нуждаещите се, според стиховете в Езекиил 16:48-50. В Корана също хомосексуалността се счита за грях и се наказва със смърт.

Когато един народ стигне до много ниска точка на морално падение, той отслабва и според историята, някои народи са изчезнали. Така например в Библията пише, че поради грехове са били наказвани народите около древния Израел и самия Израел от Асирия и от вавилонците. В споменатите грехове на народите са включени идолопоклонство, магьосничество, мъжеложничество (хомосексуализъм), поклонение на езически богове, според някои източни те били с извратени сексуални ритуали, принасяне в жертва деца на езически богове чрез изгаряне и други. В някои езически обреди децата не били изгаряни с огън, а само прекарвани над огъня, без да ги изгарят.

Бог е наказал Израел (северното царство с 10 еврейски племена) да бъде отведен в плен в Асирия, и повече той не се е съществувал като държава и всичко това, заради грехове, включващи и содомията и други подобни от споменатите по-горе. По-късно и южното царство Юдея е наказано от Вавилон като остава в робство за 70 години, също заради грехове.

В наше време отхвърлянето на Християнството от училищата и замяната му с други ценности като това за правото на децата на избират своя пол, и той да е често различен от този по рождение и други подобни, е просто равносилно на заменяне на злато с плява. И освен това се казва, че на мюсюлманите не били удобни християнските ценности, което е споменато в закона в Канада. И какво общо имат тук мюсюлманите да се намесват в училищата и да им пречи Християнството с неговите ценности и култура? Те не се намират в техните си държави и кой им даде право да си налагат тук техните разбирания и закони? В техните страна Християнството е забранено и който го изповядва е под закон, и може да бъде убит.

По всичко проличава, че има някакъв заговор срещу Християнството и човешката цивилизация с тези и други подобни закони. Закони, които подкрепят и защитават мюсюлманите и ограничават християнските ценности, за да са доволни имигрантите. Все пак споменатите нови закони в щата Калифорния и в Канада не могат да ограничат Християнството в училищата в голяма степен, освен това там има закон запазващ свободата на словото и на съвестта, както във всяка нормална цивилизована страна. Още повече, че САЩ са първата страна в света, защитила правото на свободната вяра и на словото със закон, със създаването на държавата им.

Днес Тръмп провежда сравнително добра политика в защита на християнските ценности, но има и една уловка. Той се закани да премахне поправката Джонсън, която разделя светската власт от религията. Това на пръв поглед може да изглежда добре, но съвсем не е. Поводът е, че има заплаха за религиозната свобода. ЛГБТ лицата (лесбийки, хомосексуалисти и травестити) са разтревожени, че това може да им отнеме постигнатите свободи в обществото.

Премахването на разделението между църквата и държавата може да доведе точно до ограничаването на религиозната свобода в някои насоки, пример като това, че Тръмп е поставил критерии, в които може да бъде употребявана тази свобода, пред имигрантите. До тука добре, но същите критерии могат да бъдат приложени по нататък и за групи християни, които се придържат към правилното тълкуване на пророчествата от книгите Данаил и Откровение. Най-важното послание, което носят тези пророчества е за това кой е антихристът и кой ще наложи религиозните закони потъпкващи религиозната свобода във времето преди края на света. Отговорът е, че това е папата, религиозният водач на Католическата църква, може да се приеме дори цялата тази институция.

Ето, че сега постепенно се проправя пътя към изпълнение на тези пророчества, с това, че Тръмп води политика на премахване на разделението между църка и държава. От друга страна папа Франциск се стреми да подкрепя идеята, описаният антихрист ще е някой друг, ще дойде може от ислямския свят и така премахва съмненията от по-преди на протестантите, че това е точно папата. Това е футуристичната идея и тя е измислена от йезуитите.

Според изказванията на папа Франциск, той предлага и спазването на неделята като ден на християните. В някои страни като Полша се опитват да забранят на магазините да работят в неделя точно по религиозни причини. От скоро имаше такъв закон, но не е ясно дали се отнася за цялата страна и дали не са го премахнали.

Налагането на спазването на неделята като ден на християните, не е библейско учение, а има езически корени. Неделята е ден за поклонение на слънцето в езическите религии, а в Християнството е въведен като ден за възкресението на Исус, за което няма никакво постановление в Библията, а е измислено то император Константин за помиряване на двете религии в Римската империя – езическата и християнската.

Истинският ден за почивка и за духовни неща е съботата, която е дадена не само на евреите, а и на всички християни. Тя е 4-тата заповед от 10-те Божи заповеди и е неотделна от останалите. Католическата църква е променила втората и четвъртата заповеди от 10-те Божи заповеди и това нещо тя го потвърждава. Втората заповед е против поклонението пред изображения (икони) и изобщо идолопоклонството.

В Канада и Калифорния подготвят закони ограничаващи Християнството в училищата

В Канада и Калифорния подготвят закони ограничаващи Християнството в училищата

Всичко това е полезно да се знае от всеки човек, защото е важно за спасението според думите на Исус. Развитието на последните събития в религиозния и в политически живот на земята, води до постепенно изпълнение на пророчествата за края на времето.

Още по тези теми – ТУК и още една статия за тайния меморандум – ТУК, и в клиповете.

В Канада и Калифорния подготвят закони ограничаващи Християнството в училищата
5 (100%) 3 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *