Ураганът Ирма изсмука водите край красивите плажове на Бахамите. За подобен природен феномен се споменава и в Библията – отдръпването на водите!

Ураганът Ирма е един от най-силните познати ни досега. Той е един рядък природен феномен. За него световните агенции пишат, че на Бахамите дори е изсмукал водата край плажовете. В социалните мрежи бяха споделени видеоклипове и снимки, на които ясно се вижда океанското дъно, напълно оголено.

Това е много рядък природен феномен, който се наблюдава изключително при много силни бури, предаде БТВ.

Природен феномен – ураганът Ирма е изсмукал водите на плажовете на Бахамите! Изглед след опустошението на урагана!

Природен феномен – ураганът Ирма е изсмукал водите на плажовете на Бахамите! Изглед след опустошението на урагана!

Водата се отдръпва толкова много навътре, по причина че е много ниско атмосферното налягане вътре в окото на бурята, а това предизвиква ефект на „засмукване”. Водата се отдръпва от бреговете и се насочва към центъра на урагана. Там тя се засмуква като във фуния нагоре.

Метеоролози от САЩ предупредиха местните власти, че отдръпването на водата може да продължи часове наред, но въпреки това хората на Бахамите трябва да внимават, защото следва връщане на водата от океана, и то може да стане много бързо и даже да бъде по-дълбок от преди.

нумерология
Изглед след на същия плаж преди опустошението на урагана Ирма

Изглед след на същия плаж преди опустошението на урагана Ирма

Трагедията на местните жители е голяма, има много разрушени къщи, обществени сгради и други. Същото преживяват и хората навсякъде, където е минал ураганът Ирма, като Куба, Карибските острови, Флорида, Маями, но навсякъде вероятно са взети необходимите мерки, включително и евакуация. Някои хора, сред които и българи са отказали да се евакуират, защото им е мил имотът, а други защото искат да преживеят стихията и да изпитат силния порив на вятъра. Досега са засегнати над 1 милион души и се съобщава за 10 жертви, а може да са се окажат и повече.

В този район, но далече от Ирма бушуват още 2 урагана – Катя и Жозе.

Опустошенията на урагана Ирма

Опустошенията на урагана Ирма

Съществува природен закон за скачените съдове и водата няма как да не се върне. В библейския доклад е описан всемирният потоп, че е настъпил като се разпукват земните извори и е валял проливен дъжд, а след това за отдръпването на водите след потопа, Бог е направил да премине вятър, подобен природен феномен като този с урагана Ирма, за да пресуши земната повърхност по-бързо, и повечето от водите са се върнали в земята.

В наша статия ние писахме как учените са стигнали до извода, че потопът е реално събитие и къде са се отдръпнали водите. Това е научно доказано и публикувано. Но не липсват и скептици, а даже и такива хора изпаднали в крайности, които твърдят, че са чули гласове от ада в дълбините. Подробности за това – ТУК.

Природните бедствия ги е имало всякога в миналото, но сега започват да зачестяват с промените в климата и човешката дейност. Това се използва умело от различни политически и конспиративни кръгове, които имат за цел да постигнат някакви цели за нашия свят.

Пътят на урагана Ирма

Пътят на урагана Ирма

Например папа Франциск се изказва за климатичните промени, че трябва да се обединят усилията на народите, за да се повлияе срещу тези процеси. Само че неговите намерения са предсказани в Библията. В Откровение 13-та глава пише, че ще има едно световно правителство, което ще наложи закони, задължаващи фалшиво религиозно поклонение в целия свят и ето че остава само папата да обяви, че бедствията стават заради неморалността, и че трябва да се въведат религиозни закони или нещо подобно, и политиците могат да бъдат склонени да го послушат.

Бахамите – природна красота и желано място за почивка

Бахамите – природна красота и желано място за почивка

В действителност човешкият фактор в тези урагани, наводнения и други бедствия е в конспирациите с ХААРП, Кемтрейлс и други дейности свързани с промишлеността и добива на природни ресурси.

Все пак събитията могат да се развият и по-различен начин, но всичко, което виждаме, че става в света около нас, но подсказва, че се доближаваме до времето на изпълнението на това пророчество за световно господство и НСР, описани в 13-та глава на Откровение. По тези теми четете ТУК и ТУК.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: