съзнанието
Няма добро или лошо, ниско или високо ниво на съзнанието.

10 удивителни факта за съзнанието

Нивото на съзнанието е различно при всеки човек, в зависимост от поведението и разбиранията ни

Няма добро или лошо ниво на съзнанието – всяко ниво отразява определен енергиен заряд.

Няма добро или лошо, ниско или високо ниво на съзнанието.
Няма добро или лошо, ниско или високо ниво на съзнанието.

1. Нивото на съзнание е безформена, невидима областта на енергетиката на безкрайното измерение и потенциалност, субстратът на цялото битие, независимо от времето, пространството или място, на което тя е независима и въпреки това присъстваща изцяло.
2. Обхваща цялото битие отвъд всяко ограничение, измерение или време и регистрира всички събития, без значение дали изглеждат нищожни или мимолетни.
3. Дава възможност за регистриране на всички събития, настъпили в и извън времето и пространството и тези събития са извън времето са достъпни благодарение на уникалните качества, присъщи на енергийното поле на самото съзнание.
4. Съзнанието е нередуцируем субстрат на човешката способност да знае и да може.
5. Представлява поле на безкрайната сила и потенциал, от който се развива Вселената.
6. Съзнанието съществува заедно с Вселената и съществува в единна, обща област, която има различни нива на вибрационни честоти, които се появяват като познатата ни Вселена. Колкото по-силни са вибрационните честоти във физическото пространство, толкова по-силна е енергията.
7. Съзнанието е универсалното, вибрационно поле на енергия, което е всезнаещо и всемогъщо. Наличието на полето на съзнанието е известно от всички чувстващи същества като субективното осъзнаване на себе си в съществуването. По този начин, осъзнаването на присъствието на съзнание като субстрат на съществуване е първоначалната субективна реалност в основата на всички възможни човешки опити.
8. Нивата му са идентифицирани чрез използване на прости качество на самото съзнание и то разпознава и реагира на това, което вече съществува. Съзнанието, точно, както огледало отразява действителността. Следователно съзнанието, подобно на гравитацията, не прави нищо, то осигурява контекста, от който се формира потенциала – от безформеност до форма.
9. Съзнание е част от живота, която не може да бъде разрушена, а само може да променя формата си като преминава на различни честоти.
10. Всичко съществуващо притежава различни нива на енергийни вибрации в зависимост от нивото на съзнание. Всяко ниво на съзнание съвпада с определено човешкото поведение и възприятия за живота и Бога.

За Ralica Ilieva

Прочети още

ретинол А витамин палмитат

10 важни неща за ретинола и Витамин К

През последните години Витамин А, наречен ретинол, си спечели голяма популярност в САЩ и Европа …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *