Учени са провеждали опити с ваксини върху деца

Правителството на Ирландия води разследване за смъртта на деца в приют, върху които са правени опити с ваксини

През последните години скандал за съдбата на деца от сиропиталище разтърси Ирландия. Разкрити са 800 скелета на бебета в общ гроб в манастира в Туам – „Добрата помощ”, намиращ се в Западна Ирландия. Историчката Катрин Корлес разгласи разследването в начало на юни тази година, което обаче е започнало отдавна. В процеса на разследването се изясни, че фармацевтичната лабораторния Wellcome е провеждала опити с ваксини върху деца в този приют.

Учени са провеждали опити с ваксини върху деца в католически приют

Учени са провеждали опити с ваксини върху деца в католически приют

Двама юноши разкриват масовия гроб, когато си играели в градината на бившия манастир през 1975 г. Те случайно намерили кости на деца. В селото хората си помислили, че това е масов гроб от времето на големия глад през 1840 г. След години обаче, когато историчката започнала да прави разследване за масовия гроб, едно от момчетата открило на младини масовия гроб Бари Суини разказало на Катрин своята версия за намерените детски скелети. За да се докаже обаче това злодеяние трябвало да има достоверни факти. Правителството заедно с архиепископа на Дъблин господин Дермуд Мартин е създало комисия за разследване на масовия гроб в сиропиталището „Добрата новина”. Премиерът Енда Кери обясни, че католическият манастир пригоден за приют е подслонявал момичета забременели извънбрачно и че те били смятани за човешки „подвид” заедно с децата си. Освен в този приют разследващата правителствена комисия трябва да разследва и високата смъртност във всички детски приюти в Ирландия и да се даде светлина по въпроса.

През 60-70-те години на 20-ти век, някои професори от Университета в Дъблин, сред които Айрин Хилари се опитвали да създадат комбинирана ваксина срещу заразните болести дифтерит, тетанус и полиомиелит, наречена за кратко ДТП. За целта те са провеждали експерименти с деца като ваксинирали над 2000 от тях без съгласието им, също и техните бебета. Това ставало със съдействието на правителството. Освен това много от непълнолетните момичета били изпращани в католически трудово-поправителни центрове наречени „Сестрите на Магдалена”, които ги карали да перат в обществени перални и децата в тях били подложени на експлоатация и тормоз като роби. Премиерът на Ирландия пръв се извини публично на жените минали през тях през 2013 година, които наброявали 10 000. Последната такава пералня била затворена през 1997 година. Много от непълнолетните момичета били подлагани на принудително осиновяване. Председателката на разследващата комисия Мери Лафойл подаде оставка през 2003 година, по причина, че правителството й пречело.

Изобщо католическата система е една кощунствена и безсърдечна институция, която се намесва в съдбите на хората, в политиката и носи само зло и заблуда на човечеството, въпреки че се представя сега в много добра светлина. Много престъпления срещу човечеството са вършени от католическите духовници и водачи на църквата им. Едно от тях в по-новата история е избиването на православни християни по особено жесток начин от католиците в Хърватска по време на Втората световна война, подобно и през войната в разпадащата се Югославия и много други. Самата им институция е една антихристиянска сила, която още в далечното минало е променила най-важните доктрини на Библията, което си признава и, за което водачите на Реформацията са знаели, и затова са се борили срещу нея. Католиците са в основата на всички конспиративни организации по света и те отговарят на описанието в Библията на антихристиянската сила действаща в последните дни. Прочетете повече за това – ТУК. / glasove.com

Учени са провеждали опити с ваксини върху деца
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *